• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mihai Ghimpu dă asigurări: Alegeri anticipate nu vor fi!

    Mihai Ghimpu dă asigurări: Alegeri anticipate nu vor fi!

    13.03.2013  

    Mihai Ghimpu este convins că alegeri anticipate nu vor fi. Potrivit lui, Partidul Liberal nu va admite acest lucru și nici celelalte formațiuni din AIE2 nu sunt cointeresate să cheme acum alegătorii la urna de vot, transmite UNIMEDIA.

    „Nu o să admit alegeri anticipate și nici nu o să fie. Nu o să fie alegeri anticipate. Alegeri anticipate pentru dânșii sunt ca contrabanda cu țigări dacă Ghimpu va fi șeful vămii”, a declarat liderul PL astăzi în cadrul unei conferințe de presă. „Trageți linie aici. Eu cred că unii au înțeles că și-au săpat groapa. Vor să-și pună și capacul, sau cum?”, a întrebat retoric acesta în cadrul unei conferințe de presă desfășurată azi.

    Totuși, Ghimpu spune că liberalii nu vor vota pentru ca Vlad Filat să revină în funcția de șef al Executivului pentru că asta ar însemna că Republica Mooldova ar trebui să-și ia rămas bun de la integrarea europeană. Acesta spune că dacă Filat revine în funcție, atunci el pleacă din politică. Cu toate acestea liberalul se arată convins că negocierile vor avea succes și AIE3 va fi formată. „Nu trebuie să fie puse pe același cântar cerințele PL și condițiile PLDM. Sunt lucruri absolut diferite - cer și pământ”, afirmă acesta.

    UNIMEDIA menționează că astăzi, la ora 15:00, reprezentanții celor trei partide din AIE2 s-au reunit pentru negocieri. De la PL au fost delegați Corina Fusu, Valeriu Munteanu şi Anatol Şalaru, de la PLDM: Valeriu Streleț, Liliana Palihovici și Iurie Leancă, iar de la PD: Igor Corman, Adrian Candu și Valeriu Lazăr.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com