• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă vorbește despre „diabolizarea” lui Mihai Ghimpu și „cumpărarea Internetului”

    Dorin Chirtoacă vorbește despre „diabolizarea” lui Mihai Ghimpu și „cumpărarea Internetului”

    13.03.2013  

    Dorin Chirtoacă a vorbit despre „diabolizarea” Partidului Liberal și a președintelui formațiunii în cadrul unui discurs susținut în fața tineretului liberal. Potrivit prim-vicepreședintelui PL, societatea este manipulată și intoxicată cu tot felul de minciuni, transmite UNIMEDIA.

    „Are loc diabolizarea, atât a partidului, cât și a liderului partidului, în diferite moduri. Mă uit, nu-mi vine să cred și nu înțeleg. Ce fel de societate suntem noi de am ajuns să credem la fel de fel de minciuni, repetate de mii de ori. Și din această cauză apare starea de blazare, nemulțumire și, respectiv, ușoară reticență a tineretului față de ceea ce am pornit să promovăm. Nu este corect ca de la câteva cazuri, de la tragedii precum cea din Pădurea Domnească, să diabolizezi o societate întreagă. La noi s-a pornit diabolizarea partidelor și a persoanelor”, a menționat Chirtoacă.

    Liberalul a vorbit și despre comentatorii de pe site-urile de știri, plătiți pentru a denigra imaginea unor oponenți politici. „Cât de mârșavi am devenit noi?! Mă refer la umanitatea de pe întreg mapamondul. Până și internetul a ajuns să fie cumpărat. N-am mai văzut așa ceva. Eu credeam că internetul nu poate fi manipulat și cenzurat. Dacă ne uităm la comentariile la site-urile principale de știri, primele 20-30 se vede clar că sunt ale unor persoane, angajate și plătite, care scriu unul și același lucru repetat, la comandă. Cât de ridicoli putem fi noi? Asta este în societate și noi tolerăm, tăcem și mergem înainte”, a menționat sursa citată.

    Amintim că Mihai Ghimpu a declarat că Vlad Filat, prin intermediul presei cumpărate, încearcă să-l prezinte drept monstru.

    Anterior, UNIMEDIA a blocat mai mulți utilizatori care utilizau conturi false în scopuri de răfuială politică.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com