• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Şedinţa lărgită a Clubului Liberal Strasbourg

    Şedinţa lărgită a Clubului Liberal Strasbourg

    11.03.2013  

    Vineri, 8 martie 2013, la Strasbourg a avut loc ședință lărgită a Clubului Liberal Strasbourg, la care au participat și reprezentanți ai Clubului Liberal Franța și ai Clubului Liberal Villeneuve Saint-Georges.

    În discursul său introductiv, dl Gheorghe Bobeică, președintele Clubului Liberal Strasbourg, a relatat persoanelor prezente despre activitățile recente ale organizației, și a prezentat planurile pentru viitorul apropiat.

    În continuare, dl Dorin Dușciac, președinte al Clubului Liberal Franța, a făcut o scurtă retrospectivă referitor la crearea, începînd cu 2010, a CL Franța, și a prezentat colegilor modul de funcționare și activitățile curente ale organizației. În încheierea discursului său, dl Dușciac s-a referit la situația politică actuală foarte dificilă din Republica Moldova, subliniind faptul că Partidul Liberal a adoptat de la bun început o poziție justă, cerând plecarea imediată din viață politică a tuturor persoanelor compromise și implicate în diverse scheme frauduloase din economie și din sfera justiției.

    În încheierea ședinței, dl Gheorghe Bobeică a prezentat audienței un demers parvenit din partea Asociației Neo-Dacii din Strasbourg, referitor la organizarea unui Marș al Unirii, în data de 24 martie 2013. Președintele Clubului Liberal Strasbourg a subliniat faptul că prin această acțiune, românii din Alsacia, indiferent de originea lor, își vor demonstra atașamentul lor față de idealul unității naționale. Prin votul unanim al celor prezenți, a fost adoptată decizia ca Clubul Liberal Strasbourg să sprijine această inițiativă și să participe activ la manifestarea programată pentru data de 24 martie 2013.
     
    Clubul Liberal Strasbourg, Clubul Liberal Franța, Clubul Liberal Villeneuve Saint-Georges

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com