• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mihai Ghimpu: „Cu toată contrabanda şi toate hoţiile, AIE rămâne succesul nostru”

    Mihai Ghimpu: „Cu toată contrabanda şi toate hoţiile, AIE rămâne succesul nostru”

    22.01.2013  

    Alianța pentru Integrare Europeană nu este perfectă, însă o alternativă mai bună deocamdată nu există. De această părere este președintele PL, Mihai Ghimpu, care consideră că în pofida tuturor problemor și divergențelor că cele trei partide trebuie să-și ducă la bun sfârșit angajamentele asumate, notează UNIMEDIA.

    „Ambiția, caracterul, cine-i mai mare, cine-i mai tare... Și mie multe nu-mi plac. Și mulți. Dar am fost, sunt și rămân fidel Alianței. Alianța este succesul nostru - cu toate problemele, cu toată contrabanda, cu toată corupția, cu toate hoțiile, mârșăveniile, manipulările, minciunile. Noi mergem încet, dar înainte”, a declarat liberalul.

    Potrivit lui Ghimpu, PLDM a procedat greșit atunci când a refuzat să vină la ședința extraordinară de astăzi a Parlamentului. „Noi avem un obiectiv asumat. Indiferent de relațiile care sunt între noi, trebuie să persiste unitatea Alianței. Ziua de azi demonstrează că este mai importantă o ambiție, o reglare de conturi decât cauza asumată. Azi PLDM-ul trebuia să fie în sală. Nu trebuie să facem jocul comuniștilor. Este regretabil”, a conchis acesta.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com