• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Prim-vicepreşedintele PL Ion Hadârcă îndeamnă politicienii şi instituţiile mass-media să fie mai rezervaţi şi să nu speculeze incidentul de vânătoare de la Pădurea Domnească

    Prim-vicepreşedintele PL Ion Hadârcă îndeamnă politicienii şi instituţiile mass-media să fie mai rezervaţi şi să nu speculeze incidentul de vânătoare de la Pădurea Domnească

    14.01.2013  

    Liderul fracţiunii liberale din Parlament, Ion Hadârcă, menţiona în urma şedinţei Consiliului Alianţei, că regretă cele întâmplate, în special că instituţiile abilitate în acest sens au acţionat atât de târziu. Liberalul a mai spus, că în cadrul şedinţei s-a dispus instituirea unei comisii speciale de anchetă pe marginea cazului din Pădurea Domnească, anunţă Politik.md.

    „Noi am dat aviz pozitiv pentru instituirea unei comisii de anchetă parlamentară, deşi este un punct de vedere. Urmează să se convoace şi Biroul formaţiunii, iar dacă va fi necesar - va fi făcută şi o declaraţie publică. Data şi locul convocării Parlamentului în şedinţă extraordinară urmează a fi stabilite. N-am fi dorit ca şedinţa să fie folosită în scopuri speculative. Comisia parlamentară nu se poate implica în desfăşurarea anchetei, ea are alt scop. Dar în cel mai scurt timp, comisia îşi va începe activitatea şi vom încerca să demonstrăm că este eficientă”, a specificat Ion Hadârcă.

    Totodată, deputatul şi-a exprimat regretul privind faptul cum unii politicieni şi unele surse mediatice, încearcă să speculeze acest incident tragic, şi susţine că împărtăşeşte îndemnul celor îndoliaţi, cerând respect faţă de acest caz. Privind implicarea colegului său de partid, directorul Moldsilva, Ion Lupu, liderul fracţiunii PL a spus că nu a discutat cu el despre acest subiect, dar că urmează să facă acest lucru în cadrul şedinţei Biroului politic al partidului.

    www.politik.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com