• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a efectuat o vizită de lucru în raionul Criuleni

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a efectuat o vizită de lucru în raionul Criuleni

    18.07.2012  

    În cadrul vizitei la Criuleni viceprim-ministrul a avut o întâlnire cu conducerea raionului, conducătorii serviciilor raionale desconcentrate şi descentralizate, precum şi cu primarii comunelor şi satelor de pe teritoriul raionului.

    Potrivit informaţiei prezentate de către Direcţia Agricultură din cadrul Consiliului Raional, în urma ploilor abundente ce au avut loc la finele săptămânii trecute cel mai mult a avut de suferit satul Bălăbăneşti, unde au fost afectate 62 ha vii, 33 ha grădini particulare, 434 ha floarea soarelui şi 1042 ha porumb. Astfel paguba materială constituie aproximativ 12 mln lei.

    Actualmente, pe întreg teritoriul raionului are loc pregătirea şcolilor, gimnaziilor şi liceelor către începutul noului an de studii.

    Totodată Dl Mihai Moldovanu a afectuat o vizită de donumentare la Spitalul raional Criuleni şi Centrul medicilor de familie.

    În cadrul spitalului, viceprim-ministrul a vizitat secţia de chirurgie recent renovată, precum şi a aflat despre dezideratul de a atrage proiecte investiţionale.

    La finalul vizitei viceprim-ministrul a plecat la tabăra de odihnă pentru copii din satul Slobozia –Duşca. Aici s-a familiarizat cu condiţiile de odihnă ale copiilor. Ca rezultat, viceprim-ministrul a rămas satisfăcut de modul în care îşi petrec odihna copiii.

    http://mihaimoldovanu.md/

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com