• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Reabilitarea podului din strada Mihai Viteazul din capitală

    Reabilitarea podului din strada Mihai Viteazul din capitală

    25.06.2012  

    Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a efectuat vineri, 22 iunie 2012, o vizită de lucru pe şantierul din str. Mihai Viteazul, unde au loc lucrări de reparaţie a podului.

    Lucrările de reparaţie curentă a podului fac parte din cadrul Programului municipal de reabilitare a drumurilor şi vor dura circa o săptămână. Va fi reabilitată partea carosabilă, balustrada podului precum şi caile de acces pentru pietoni.

    Edilul capitalei a menţionat că deşi podul necesită reparaţie capitală, municipalitatea nu dispune la moment de 35 milioane lei şi efectuează doar reparaţia curentă, care va costa 2 milioane lei, pentru a asigura o mai bună calitate a carosabilului şi fluidizare a traficului, în contextul în care au loc lucrări de reparaţie capitale a străzilor Mihai Viteazul şi Petricani. „Planificăm în următorii ani să revenim cu lucrări de reabilitare a părţii de rezistenţă a podului", a spus Dorin Chirtoacă.

    În context, Dorin Chirtoacă, a subliniat că lucrările vor fi executate conform standardelor de execuţie, menţionând că cel mai important lucru rămâne a fi calitatea lucrărilor de reparaţie.

    Podul din strada Mihai Viteazul a fost construit în anii '70 şi are lungimea de 300 m şi lăţimea de 22 m. Ultima reparaţie curentă a fost efectuată în anul 1990.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com