• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Filiala Teritorială PL din Soroca în acţiune

    Filiala Teritorială PL din Soroca în acţiune

    19.06.2012  

    La şedinţa biroului Partidului Liberal Soroca a fost analizată activitatea organizaţiilor primare, aprobându-se Strategia de activitate pentru anul 2012. S-a punctat importanţa implementării unor proiecte sociale, culturale în localităţile raionului cu concursul Partidului Liberal, accentuându-se importanţa completării organizaţiei cu noi membri de calitate, importanţa comunicării cu electoratul, a publicităţii.

    Şedinţa a fost moderată de către preşedintele Boris Ivasi. Deputatul Oleg Bodrug, secretar general al PL, a efectuat o vizită de lucru în raionul Soroca. A primit în audienţă membri ai partidului, pregătind vizita preşedintelui Mihai Ghimpu la Soroca.

    Femeile au comunicat

    Duminică, 10 iunie, un grup de femei din PL a participat la un seminar cu genericul „Rolul comunicării în activitatea politică”. Moderatorul seminarului, preşedinta organizaţiei de femei, Lilia Neamţu, a accentuat rolul mare al femeii în societate şi importanţa culturii comunicării; conexiunii pentru a comunica mai eficient cu alţii şi mai ales cu sine însuşi.

    Ca formator a fost invitată prof. Ana Bejan, care a accentuat că oamenii au nevoie să se dezvolte intelectual şi că în politică, ca şi în alte domenii, este necesară instruirea şi cultura politică. S-a evidenţiat că o comunicare corectă, sinceră cu electoratul este foarte importantă pentru politicieni. Dar în ultimul timp comunicarea în politică a devenit periculoasă pentru societate, în lipsa valorilor şi a conştiinţei. Înfruntarea politică se dă mai mult prin comunicare decât prin a compara valoarea personalităţilor sau faptele lor. În campania electorală se spun poveşti credibile în care apar trei personaje: duşmanul (concurentul electoral), salvatorul (partidul său) şi victima (poporul), căruia i se întinde o momeală. Se foloseşte în comunicări un limbaj de lemn, pe care politicienii îl împrumută unii de la alţii.

    Acest seminar a fost o lecţie de importanţă vitală pentru femeile care sunt implicate în activităţi sociale, politice şi culturale.

    „Îmi iubesc ţara când nu merg pe stradă şi când nu mă uit la televizor”.

    www.odn.info.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com