• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ministrul Vitalie Marinuţa a efectuat o vizită de lucru în raionul Cantemir

    Ministrul Vitalie Marinuţa a efectuat o vizită de lucru în raionul Cantemir

    13.06.2012  

    Ministrul Apărării Vitalie Marinuţa a întreprins o vizită de lucru în raionul Cantemir, care a avut drept scop aprofundarea şi eficientizarea relaţiilor de colaborare dintre autorităţile publice locale cu Ministerul Apărării.

    În cadrul vizitei efectuate, ministrul Apărării a discutat cu autoritățile administraţiei publice locale de nivelul I şi II din raionul Cantemir, despre modul de conlucrare cu subdiviziunea administrativ-militară locală, problemele majore cu care se confruntă.

    Totodată, un subiect important al discuţiilor a constituit încorporarea recruţilor în Forţele Armate şi diversificarea procesului de educaţie militar — patriotică a tineretului, accentuând selectarea şi studierea calitativă a resurselor de încorporare în scopul completării unităţilor militare cu recruţi şi evitarea cazurilor de retrocedare din unităţile militare. În cadrul întâlnirilor cu primarii din raion, ministrul Apărării s-a referit la obiectivele Guvernului Republicii Moldova în domeniul de apărare şi securitate, inclusiv progresele obținute în domeniul reformei militare.

    În timpul aflării sale în raionul Cantemir, Vitalie Marinuţa a vizitat filiala Întreprinderii de Stat „Centrul de Pregătire a speciliştilor pentru Armata Naţională”, structură care instruieşte recruţii pentru diverse meserii predestinate Forţelor Armate.

    În oraşul Cantemir, Vitalie Marinuţa a vizitat şi grădiniţa de copii „Ghiocel”, unde s-a familiarizat cu condiţiile de activitate şi procesul de studii. Ministrul Apărării a oferit copiilor daruri şi rechizite, îndemnându-i să crească sănătoşi şi să devină buni apărători ai Patriei.

    www.army.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com