• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ministrul Ion Cebanu, în discuţie cu reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Pasha Parfeni

    Ministrul Ion Cebanu, în discuţie cu reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Pasha Parfeni

    29.05.2012  

    Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, a avut astăzi o întrevedere cu interpretul Pavel Parfeni, care a reprezentat Republica Moldova la ”Eurovision Song Contest 2012”.

     ”A fost o onoare pentru noi să contribuim la participarea delegaţiei moldoveneşti la actuala ediţie a concursului Eurovision” -  a declarat Ministrul Tineretului şi Sportului.

    La rândul lui, Pavel Parfeni a mulţumit ministerului pentru cheltuielile legate de organizarea turneului de promovare şi cazare pentru întreaga delegaţie. ”Dincolo de prognozele iniţiale, am reuşit să intrăm în finală şi să demonstrăm caracter. Este foarte important pentru orice domeniu, inclusiv lumea muzicii. Prin piesa interpretată am adus la Baku o rază de soare de aici, din Moldova, şi sper că le-a plăcut tuturor spectatorilor acestui grandios spectacol muzical. Oricum, muzica şi sportul reprezintă cel mai bine politicile unui stat”, - a mai declarat interpretul.

    Reamintim că Pavel Parfeni a participat recent la concursul ”Eurovision Song Contest 2012” . Pe lângă suportul din partea mai multor sponsori, deplasarea delegaţiei moldoveneşti a fost cofinanţată şi de autorităţile centrale, inclusiv Ministerul Tineretului şi Sportului care a achitat suma de 315 mii de lei. Pavel Parfeni a obţinut locul 11 la consursul muzical.

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com