• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Anatol Şalaru a adresat un mesaj de felicitare noului Ministru al Transporturilor din România

    Anatol Şalaru a adresat un mesaj de felicitare noului Ministru al Transporturilor din România

    17.05.2012  

    Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol Șalaru a expediat un mesaj de felicitare D-lui Ovidiu Ioan Silaghi, cu ocazia numirii acestuia în funcția de Ministrul al Transporturilor și Infrastructurii din România, în noul Guvern a lui Victor Ponta .

    În mesaj se menționează :
    ,, Stimate Domnule Ministru,
    Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul numirii  Dumneavoastră în funcția de Ministru al Transporturilor și Infrastructurii al României.

    Vă doresc mult succes în aplicarea programului de guvernare privind dezvoltarea ramurii transporturilor și infrastructurii  drumurilor pentru consolidarea rolului acesteia la nivel regional și european.

    Îmi exprim disponibilitatea de cooperare cu Domnia voastră, dat fiind faptul că țările noastre au un trecut comun și interese convergente care definesc parcursul nostru economic.

    După reluarea în 2009 a dialogului de colaborare dintre Republica Moldova și România am reușit în scurt timp să aprofundăm și relațiile speciale dintre ministerele pe care le reprezentăm.

    În acest context, Vă încurajez să sprijiniți și să implementați cât mai multe proiecte posibile în domeniul infrastructurii și transporturilor și sunt ferm convins că în rezultatul valorificării relațiilor noastre de colaborare vom contribui la diversificarea raporturilor de parteneriat strategic.

    Cu deosebit respect, Vă transmit cele mai sincere gânduri pentru o viitoare colaborare și comunicare, și Vă rog să primiți,  Domnule Ministru, expresia înaltei mele considerațiuni.’’

    www.mtid.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com