• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  PL creşte în sondaje. Dorin Chirtoacă – politicianul în care populaţia are cea mai mare încredere

    PL creşte în sondaje. Dorin Chirtoacă – politicianul în care populaţia are cea mai mare încredere

    15.05.2012  

    Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, Partidul Liberal ar acumula 18% din voturile cetățenilor, arată datele Barometrului de opinie publică, făcute publice astăzi. Aceasta ar însemna o creştere de 5% comparativ cu cifrele din ultimul sondaj şi ar reprezenta 21 de mandate de deputat.

    Conform sondajului, Dorin Chirtoacă este personalitatea politică din Republica Moldova care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. La întrebarea „Câtă încredere aveți în următoarele personalități politice?”, Prim-vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă, primarul Capitalei, se situează pe primul loc, acumulând 45% din voturile respondenţilor, în creştere cu 13% comparativ cu datele ultimului sondaj. De asemenea, Preşedintele PL, deputatul Mihai Ghimpu se bucură de încrederea a 28% din respondenţi, iar Preşedintele Fracţiunii parlamentare PL Ion Hadârcă – de 17%.

    La întrebarea „Câtă încredere aveți în următoarele partide politice”, pentru Partidul Liberal au optat 31% din respondenți.

    Barometrul de Opinie Publică este realizat de Centrul de Analize și Investigații Sociologice, Politologice și Psihologice CIVIS, la comanda Institutului de Politici Publice, cu sprijinul financiar al Fundației Soros Moldova. Sondajul a fost efectuat în perioada 10 aprilie - 10 mai 2012, pe un eșantion de 1055 de persoane.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com