• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Cristina Boaghi a participat la Conferința Regională Euroasiatică Women’s Democracy Network Country Chapter

    Cristina Boaghi a participat la Conferința Regională Euroasiatică Women’s Democracy Network Country Chapter

    10.04.2012  

    Secretara generală a Organizației Femeilor Liberale Cristina Boaghi a participat la Conferința Regională Euroasiatică Women’s Democracy Network Country Chapter. Reuniunea s-a desfăşurat la Istanbul, Turcia, în perioada 30 martie - 1 aprilie, curent.

    La Conferință s-au întrunit membrele WDN Country Chapter din Ucraina, Georgia, Rusia și Moldova, dar și echipa WDN Washington, în persoana directoarei Women’s Democracy Network, Michelle Bekkering. Delegația din Moldova a fost formată co-fondatorii WDN Moldova Chapter.


    În cadrul Conferinței au fost evaluate rezultatele implementării proiectului WDN în fiecare țară membră pe parcursul anului 2011 și perspectivele pentru anul 2012.  În Republica Moldova proiectul WDN 2011, a fost bazat pe fortificarea dialogului și parteneriatului între WDM Moldova și Caucusul Parlamentar. Temele discutate la Conferință, au fost metodele de identificare a posibilității de finanțare, scrierea proiectului, crearea bugetului, punerea în aplicarea a programelor, procesul monitorizare și evaluare, precum și analiza rezultatelor.

    Trainerii workshop-urilor au fost Sondra Govatski, director al consorțiului pentru alegeri și consolidarea procesului politic și Liz Ruedy, director al biroului de evaluare și monitorizare în cadrul IRI, Washington.

    Departamentul Imagine şi Comunicare al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com