• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  30 de tineri liberali din raioane au participat la un seminar privind managementul Organizației de Tineret

    30 de tineri liberali din raioane au participat la un seminar privind managementul Organizației de Tineret

    19.03.2012  
    30 de tineri liberali din raioanele Republicii Moldova au participat la 17-18 martie 2012, la seminarul ”Leadership Democratic și Managementul Organizației de Tineret - Promovarea Tinerilor”. Seminarul s-a desfășurat în mun. Chișinău și a fost organizat cu suportul partidului liberal VVD din Olanda.

    Trainerii seminarului au fost Ivo ten Hagen și Nanda Kelly care au împărtășit într-un mod interactiv din cunoștințele și experiența lor privitor la liberalism, tehnicile de comunicare, stabilirea unui plan personal ș.a.

    Participanții la seminar au avut posibilitatea de a discuta cu președintele Tineretului Liberal (TL), ministrul Tineretului și Sportului, Ion Cebanu, precum și cu vicepreședintele Partidului Liberal, primarul mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă. Tinerii au solicitat ca să fie menținută o strânsă legătură între tinerii din raioane pentru ca aceștia să facă schimb de experiențe și să organizeze activități comune.

    Ion Cebanu a vorbit despre faptul că PL a avut rezultate bune doar în raioanele în care există organizații de tineret, de accea e foarte importantă dezvoltarea și să consolidarea organizațiilor de tineret pentru a ne dubla rezultatele. Referitor la promovarea tinerilor, Dorin Chirtoacă a menționat că ideea de bază pe care se formează relația dintre membru și partid nu trebuie să fie aceea de a fi promovat într-o funcție anumită. Membrii care aderă și se implică în partid trebuie să o facă dezinteresat, iar dacă corespund cerințelor unor anumite funcții, aceștia urmează a fi promovați.

    Partidul liberal VVD din Olanda a contribuit la organizarea mai multor evenimente în colaborare cu TL și intenționează să continuie cu proiecte de acest fel. Responsabilă de menținerea relațiilor cu partidele și organizațiile internaționale partenere este ofițerul internațional al TL Ludmila Lupu.

    Sursa: Departamentul Comunicare al Tineretului Liberal
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com