• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Un an de activitate a Rețelei Femeilor pentru Democrație din Moldova

    Un an de activitate a Rețelei Femeilor pentru Democrație din Moldova

    05.03.2012  

    Recent, la Chişinău, a avut loc evenimentul de totalizare a unui an de activitate a Rețelei Femeilor pentru Democrație din Moldova. La eveniment au participat co-fondatorii WDN Moldova, Eugenia Iurco, Cristina Boaghi ş.a., reprezentanți ai misiunilor diplomatice, ai Parlamentului și Guvernului, membri ai ONG-urilor și experți în dimensiunea de gen.

    În debutul manifestării, a fost prezentat raportul de activitate a rețelei pentru anul 2011, obiectivele și acțiunile realizate, prioritățile strategice ale rețelei fixate pentru perioada 2012-2013, precum și modalitatea în care au interacționat Parlamentul, Guvernul și societatea civilă în vederea promovării active a participării plenare a femeilor în viața social-politică.

    În mesajul de salut adresat participanţilor la eveniment, Corina Fusu, Președinta OFL, a menționat importanța consolidării rețelelor de femei care sunt viabile doar când își realizează obiectivele și răspund necesităților reale ale femeilor din Republica Moldova.

    La eveniment au participat și Ulziisuren Jamsran, director UN Women, Eugenia Benigni, reprezentantul Misiunii OSCE din Moldova pe problematica gender, Violeta Motulaite, Ambasadoarea Lituaniei la Chişinău, viceministrul Educației Tatiana Potâng, Olga Nicolenco, expert în comunicare politică și de gen, Alexandra Can, directorul întreprinderii Artima, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mass-media.

     
    Women’s Democracy Network Moldova Chapter a fost creată în 2008, în colaborare cu IRI Moldova. Misiunea rețelei este de a promova interesele femeilor din toate sferele vieții pentru a consolida participarea politică a femeilor și dezvoltarea democrației autentice în Republica Moldova.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

    Galeria foto de la eveniment este disponibilă pe pagina de Facebook a Organizaţiei Femeilor Liberale

    http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.178181498964650.37965.100003184027037&type=3

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com