• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Continuă dotarea drumarilor cu utilaje tehnice moderne

    Continuă dotarea drumarilor cu utilaje tehnice moderne

    29.12.2011  

    Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor continuă să echipeze toate societățile pe acțiuni de întreținere a drumurilor cu utilaje specializate pentru lucrările de întreținere a drumurilor.

    La 28 decembrie 2011, alte 18 societăți pe acțiuni responsabile de оntreținere a drumurilor au fost dotate cu mașini rutiere multifuncționale оn sumă de  circa 23 mln lei. Este despre 18 camioane și tractoare de model Jinma JM-854 dotate cu оncărcătoare frontale, lamă de deszăpezire și perie de măturat destinate lucrărilor de оntreținere a drumurilor pe timp de iarnă.Prezent la ceremonia de оnmвnare a cheilor și documentației tehnice, Ministrul Anatol Șalaru a ținut să menționeze că anul viitor va fi complet reînoit parcul auto al întreprinderilor de întreținere a drumurilor cu toate utilajele necesare,  оn scopul creării celor mai bune condiții de lucru drumarilor din toată republica.

    Pвnă în prezent, Ministerul Transporturilor a achiziționat în rezultatul unei licitații 38 de unități de transport destinate pentru lucrările de întreținere a drumurilor, și ulterior livrate drumarilor în 3 tranșe. Toate cele 38 de mașini multifuncționale, tractoare, camioane, autogreidere sunt echipate conform standardelor europene și  sisteme de localizare și monitorizare GPS.

    www.mtid.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com