• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  PL va propune un proiect de lege pentru a-i sancţiona pe deputaţii cărora le lipsesc cei 7 ani de acasă

    PL va propune un proiect de lege pentru a-i sancţiona pe deputaţii cărora le lipsesc cei 7 ani de acasă

    19.12.2011  
    Replici dure între comunişti şi liberali. La discuţia unui proiect de lege, după ce Victor Popa a menţionat că nu a auzit despre prevederile enunţate de Sergiu Sîrbu, acesta i-a replicat: ”Spălaţi-vă urechile!”. ”Aduceţi nişte batiste, unii trebuie să-şi sufle nasul”, a sugerat Popa.

    Preşedintele Parlamentului a sărit în apărarea lui Popa. Marian Lupu i-a făcut un semn la obraz lui Sergiu Sîrbu.

    Şi liberala Corina Fusu i-a dat o repliăa lui Sîrbu. ”Există cei 7 ani de acasă, pe care se pare că îi avem cu toţii, afară de Serioja Sîrbu. Aceasta înseamnă să fii corect, onest, să nu profiţi de munca altuia, dar şi să fii respectuos faţă de cei care sunt mai în vârstă, mai competenţi, mai profesionişti. Oare Serioja a avut cei 7 ani de acasă sau i-a pierdut când a intrat în PCRM?”, s-a întrebat liberala.

    ”PL va veni cu un proiect de lege pentru iniţierea unei comisii de etică, ce va sancţiona astfel de ieşiri, pentru că de fiecare dată când vine domnul Popa la microfon, vă permiteţi să încălcaţi demnitatea acestui om”, a adăugat Fusu.

    ”Eu am 7 ani de acasă. Dar de ce când colegul Dumneavoastră ne-a numit pe toţi proşti, nu aţi vorbit de 7 ani de acasă?”, a replicat Sîrbu.

    Victor Popa a răspuns calm. ”Nu v-am numit pe toţi proşti, am zis ”unii”. Şi dacă insistaţi o să vă dau şi lista. Şi nu vă supăraţi dacă o să vă regăsiţi acolo”, a declarat Popa.

    Mihai Ghimpu i-a sugerat lui Marian Lupu să le închida microfoanele celor care comentează. ”Domnule preşedinte, noi am convenit azi că venim să lucrăm. Aveţi buton acolo, luaţi exemplul meu. Închideţi microfoanele. Nu să vină fiecare şi să spună ce-o visat noaptea”, a menţionat liberalul.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com