• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  La Chişinău continuă negocierile privind efectuarea zborurilor low-cost în Republica Moldova

    La Chişinău continuă negocierile privind efectuarea zborurilor low-cost în Republica Moldova

    12.12.2011  


    Miercuri, 14 decembrie 2011, reprezentanții companiei aeriene low-cost WizzAir vin în Republica Moldova pentru a continua negocierile privind efectuarea zborurilor low-cost dinspre/înspre Republica Moldova.

    Conform agendei de lucru, la ora 14.00 reprezentanții companiei aeriene WizzAir vor avea o întâlnire cu Ministrul Tansporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol  Șalaru.

    Ulterior, la ora 15.00 Valentin Dogotari, șeful serviciului transport aerian MTID , dar și un grup de specialiști din domeniu vor însoți reprezentanții companiei la Aeroportul din Bălți în vederea continuării negocierilor propriu-zise.

    Reamintim că în primavara anului 2011 a avut loc prima serie de negocieri cu Compania aerienă WizzAir, care s-au soldat cu preconizarea unei alte runde de discuții după examinarea propunerilor din partea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor și a reprezentanților Aeroportului din Chișinău și Bălți.

    În acest context, precizăm că legislația națională din domeniu nu restricționează efectuarea zborurilor low-cost în Moldova. Dimpotrivă, aceastea puteau fi efectuate oricând de orice companie aeriană interesată să vină în Republica Moldova. Principalul impediment îl constituie, de fapt, taxele aeroportuare prea mari.

    www.mtid.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com