• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Tinerii liberali din Ungheni şi-au desemnat conducerea în cadrul Conferinţei Tineretului Liberal Filiala Ungheni

    (foto)Tinerii liberali din Ungheni şi-au desemnat conducerea în cadrul Conferinţei Tineretului Liberal Filiala Ungheni

    12.12.2011  

    La Ungheni a avut loc Conferinţa Tineretului Liberal Filiala Ungheni, în cadrul căreia tinerii liberali din Ungheni şi-au desemnat conducerea. Preşedintele TL Ungheni a fost ales Vasile Arhiri, Prim-vicepreşedinte - Artur Botnaru, Vicepreşedinţi - Denis Baican, Denis Mutu, Vlad Arhire, Ana Margarint.

    La conferinţă au participat Preşedintele Tineretului Liberal, Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu şi Vicepreşedintele TL Ion Boldurescu. Conferinţa a reunit circa 136 tineri liberali, care au discutat despre succesele înregistrate în ultima perioadă, precum şi proiectele care urmează a fi desfăşurate în raionul Ungheni. Denis Baican, fostul Preşedinte al TL, a prezentat un raport de activitate a Filialei din Ungheni pe ultimii 2 ani. În cadrul dezbaterilor iniţiate tinerii liberali au făcut o evaluare a activităţilor Organizaţiei teritoriale şi, totodată, au venit cu o serie de iniţiative pentru următorii ani.

    Preşedintele Filialei Ungheni a PL, Anatol Arhire a menţionat că tinerii au ocazia să se manifeste în diverse domenii, iar această oportunitate este oferită tinerilor de politica onestă promovată de Partidul Liberal. Totodată, Anatol Arhire a chemat la consolidarea forţelor liberale din raionul Ungheni.

    În acelaşi context, Preşedintele Tineretului Liberal Ion Cebanu a precizat că tinerii au avantajul să aspire la mai mult şi să depună eforturi pentru ca visele lor să devină realitate, amintind, în acest sens, despre adevărul politic promovat de-a lungul timpului de PL.

     

     

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com