• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Şefii întreprinderilor de întreţinerea drumurilor din republică, convocaţi de Ministrul Transporturilor Anatol Şalaru

    Şefii întreprinderilor de întreţinerea drumurilor din republică, convocaţi de Ministrul Transporturilor Anatol Şalaru

    08.12.2011  

    Șefii întreprinderilor de întreținerea drumurilor din republică au fost convocați în ședința la Administrația de Stat a Drumurilor. Implementarea reformei cu privire la reorganizarea întreprinderilor de stat și societăților pe acțiuni de întreținerea drumurilor a fost unul dintre principalele subiecte discutate în cadrul reuniunii. La ședință au participat conducerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor și Administrației de Stat a Drumurilor.

    Ministrul Anatol Șalaru a menționat că în ultimii doi ani s-a reușit stoparea degradării drumurilor, atragerea investițiilor străine, echiparea întreprinderilor cu utilaje modern noi și introducerea tehnologiilor noi la lucrările de întreținere a drumurilor. Reorganizarea societăților pe acțiuni de întreținere a drumurilor este necesară deoarece este una dintre cerințele partenerilor străini care participă la finanțarea reabilitării drumurilor. În rezultatul implementării procesului de optimizare a întreprinderilor de întreținere a drumurilor vor spori capacitățile financiare ale acestora și calitatea serviciilor prestate.

    În acest context, viceministrul transporturilor și infrastructurii drumurilor Boris Gherasim a declarat că prioritatea drumarilor pentru anul 2012 este excluderea din uz a sintagmei ,,drumuri proaste și foarte proaste,, și suplinirea acesteia cu expresia ,,drumuri bune și foarte bune,,.

    Totodată, drumarii au mai discutat despre activitatea echipelor de cântărire a autocamioanelor, dar și au analizat rezultatele activității din acest an, identificând astfel caietul de sarcini pentru primul semestru al anului 2012.

    www.mtid.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com