• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mesajul de felicitare al ministrului Anatol Şalaru cu ocazia sărbătorii profesionale Ziua automobilistului și drumarului

    Mesajul de felicitare al ministrului Anatol Şalaru cu ocazia sărbătorii profesionale Ziua automobilistului și drumarului

    28.10.2011  

    Stimați automobiliști și drumari,

    În ajunul  Zilei profesionale a lucrătorilor din ramura transportului auto și infrastructurii drumurilor, care se marchează tradițional în ultima duminică a lunii octombrie, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor aduce cele mai sincere felicitări și înalte considerațiuni tuturor automobiliștilor și drumarilor din Republica Moldova.

    Realizările de succes pe marginea implementării cerințelor europene în domeniul drumurilor și ajustarea cadrului legislativ normativ la normele UE, sunt unii pașii decisivi pentru integrarea  Republicii Moldova în comunitatea europeană.
    Este de admirat devotamentul și angajamentul Dumneavoastră profesional de care ați dat dovadă în unele momente de criză care s-au înregistrat în ultimii ani în domeniul în care activați.

    Cu acest prilej, Vă adresăm sincere felicitări și calde mulțumiri pentru neobosita trudă a Domniilor Voastre, pentru profesionalismul şi abnegaţia Dumneavoastră, Vă dorim un viitor senin, plin de căldură, recunoştinţă şi satisfacţie morală. Vă urăm sănătate, perseverenţă, optimism, energie creatoare şi noi realizări remarcabile în munca dificilă pe care o faceţi în beneficiul dezvoltării economice a republicii noastre.

    Un drum bun şi fără primejdii!

    Cu deosebit respect și recunoștință,

    Anatol ȘALARU

    Ministru al transporturilor și infrastructurii drumurilor

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com