• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Blogul lui Mihai Ghimpu: acum şi în MP3

    Blogul lui Mihai Ghimpu: acum şi în MP3

    19.10.2011  

    La 15 luni din momentul lansării sale, blogul Preşedintelui PL Mihai Ghimpu bucură cititorii cu noi performanţe de la wordpress. Este vorba de widgetul box.net care permite stocarea online, căutarea, partajarea şi preluarea fişierelor audio, fotografiilor şi altor tipuri de documente.


    Scopul activării acestui widget pe pagina personală a lui Mihai Ghimpu este stabilirea unei mai bune interacţiuni cu cititorii blogului, schimb operativ cu informaţii şi utilizarea posibilităţilor tehnice a acestei platforme de comunicare la maximum.

    Primele materiale din widget reprezintă cinci compoziţii muzicale cu tematica eliberării naţionale şi luptei cu comunismul. Compoziţiile Honor et patria (KTS cu Ovidiu), Pentru ea (Doina şi Ion Aldea Teodorovici), Cereţi-vă drepturile (Sapro), Imnul golanilor din Piaţa Universităţii (Cristian Paţurcă) şi Lupta dintre naţiuni (Kepha) au fost selectate în cadrul unui sondaj de preferinţe mizicale printre vizitatorii blogului şi sunt dedicate tuturor românilor din Basarabia, celor ce nu au uitat că sunt români, care simt româneşte şi acum, şi care vor simţi în continuare Honor et Patria.

    „Nu am posibilitate, din păcate, să intervin cu mesaje personale, ori de câte ori simt această necesitate, din simpul motiv că sunt mereu în mişcare, dar vreau să vă asigur că permanent citesc comentariile cititorilor şi ţin cont de părerea lor atunci când iau vreo decizie”, a declarat pentru presă Mihai Ghimpu.

    Reamintim că pagina ghimpu.wordpress.com a fost lansată la 2 iulie 2010 şi reprezintă un digest din informaţii din presă care îl vizează pe preşedintele Partidului Liberal. Cea mai solicitată pagină este Dialog direct, cu 373 de mesaje, iar numărul total de accesări a blogului este de peste 65 600.


    Ghenadie Vasilache,
    moderatorul blogului
    http://ghimpu.wordpress.com/ 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com