• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Deputaţii Valeriu Munteanu şi Victor Popa – autorii celor mai multe iniţiative legislative

    Deputaţii Valeriu Munteanu şi Victor Popa – autorii celor mai multe iniţiative legislative

    10.10.2011  

    Deputatul PL Valeriu Munteanu este lider la capitolul “Iniţiative legislative”, înregistrând 20 de iniţiative legislative în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XIX-a. Pe locul II la acest capitol se situează tot un deputat PL – Preşedintele Comisiei juridice, numiri şi imunităţi Victor Popa, care este autorul a 17 iniţiative legislative.


    Informaţiile se conţin în baza de date a Asociaţiei obşteşti „Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei”, realizată în baza stenogramelor şedinţelor Parlamentului şi făcută publică astăzi în cadrul unei conferinţe de presă.


    Potrivit autorilor, la capitolele „Subiecte în dezbaterea cărora a participat” şi „Şedinţe cu luări de cuvânt”, deputatul liberal Valeriu Munteanu se află pe locul II, având 87 de intervenţii în plenul Parlamentului.

    Totodată, la capitolul „Declaraţii în plenul Parlamentului” pe locul II în top se situează deputatul Ion Hadârcă, Preşedintele Fracţiunii parlamentare PL.

    Expertiza a fost realizată în cadrul Proiectului „Expertiza coruptibilităţii proiectelor actelor normative şi legislative - etapa IV”, susţinut financiar de Apărătorii Drepturilor Civile din Suedia şi Agenţia Suedeza pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com