• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mesajul de felicitare al Viceprim-ministrului Mihai Moldovanu cu ocazia Zilei Mondiale a Oamenilor în etate

    Mesajul de felicitare al Viceprim-ministrului Mihai Moldovanu cu ocazia Zilei Mondiale a Oamenilor în etate

    01.10.2011  

    Este deja o tradiţie frumoasă la 1 octombrie să celebrăm Ziua Mondială a Oamenilor în etate, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet amprentele experienţelor trăite pe parcursul vieţii.

    Cu această ocazie, permiteţi-mi să Vă exprim toată recunoştinţa pentru munca depusă şi aportul la prosperarea statului şi pentru îndeplinirea onorabilii şi complicatei sarcini de asigurare a viitorului tinerilor de azi.

    Astăzi ne confruntăm încă cu multiple probleme sociale şi economice, suntem conştienţi de necesităţile pentru o viaţă decentă şi demnă de Dumneavoastră, de facilităţile pe care le meritaţi cu adevărat şi Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a crea condiţii şi garanţii sociale de care să Vă bucuraţi.

    Vă doresc din suflet multă sănătate, pace, respect şi dragoste din partea celor  apropiaţi, aprecierea celor din jur, atitudini generoase din partea generaţiilor tinere, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com