• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mesaj de felicitare din partea CSL adresat Universității de Stat cu ocazia aniversării a 65-a de la fondare

    Mesaj de felicitare din partea CSL adresat Universității de Stat cu ocazia aniversării a 65-a de la fondare

    01.10.2011  

    Clubul Studenților Liberali ”Universitatea de Stat din Moldova” transmite un mesaj de felicitare Universității de Stat din Moldova cu ocazia aniversării a 65 de ani de la fondare, dorindu-le rectoratului, cadrului profesoral, angajaților auxiliari, precum și tuturor studenților care își fac studiile la USM multă sănătate, dragoste și succese remarcabile în activitatea profesională.

    Studenții liberali urează Universității de Stat din Moldova să aibă parte de cât mai buni studenți, participanți la concursuri și competiții internaționale, cât mai multe publicații științifice, invenții și studii recunoascunte la nivel european și internațional, precum și cât mai multe investiții financiare din partea bugetului de stat și a companiilor private.

    Clubul Studenților Liberali consideră că Universitatea de Stat din Moldova merită să se afle în topul celor mai bune universități din lume, iar pentru aceasta avem nevoie de un efort comun pentru promovarea universității și pentru îndeplinirea criteriilor stabilite la realizarea acestor clasamente.

    Universitatea de Stat din Moldova, a fost fondată la 1 octombrie 1946, cu denumirea iniţială de Universitatea de Stat din Chişinău. Inițial, avea 320 de studenți înscriși la 5 facultăți: Fizică și Matematică, Geologie și Pedologie, Istorie și Filologie, Biologie, Chimie. La 19 ianuarie 1990 instituţia este redenumită în Universitatea de Stat din Moldova. USM a fost prima instituţie de învăţământ superior acreditată de către Guvernul RM, certificatul nr. 001 a fost semnat la 22 februarie 2001.

    Clubul Studenților Liberali ”USM” are 90 de membri și este parte a Clubului Studenților Liberali, organizație constituită la nivel republican care întrunește 15 cluburi studențești. Scopurile CSL sunt promovarea valorilor liberale în mediul studenţesc, susţinerea intereselor studenţilor, implicarea acestora în politică și crearea unei comunități studențești dinamice și unite.

    1 octombrie 2011

    CLUBUL STUDENȚILOR LIBERALI
    str. Bucureşti 87A, Chişinău, MD-2010, Republica Moldova
    Tel.: 228097, Mob.: 069579378
    www.facebook.md/csl.tl, csl@pl.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com