• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mihai Ghimpu a discutat cu studenții și liceenii liberali în cadrul unei cafenele politice

    Mihai Ghimpu a discutat cu studenții și liceenii liberali în cadrul unei cafenele politice

    23.09.2011  

    Președintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu a participat joi, 22 septembrie 2011, la o cafenea politică cu membri ai Clubului Studenților Liberali (CSL) și ai Clubului Liceenilor Liberali (CLL).

    La întâlnirea neformală cu liderul PL au participat lideri și reprezentanți ai 15 cluburi studențești create în cadrul universităților din mun. Chișinău, mun. Bălți și or. Cahul, precum și 10 lideri ai cluburilor de liceeni create în cadrul liceelor și colegiilor din mun. Chișinău.


    Mihai Ghimpu a vorbit participanților la cafeneaua politică despre vizita sa recentă în Statele Unite ale Americii, despre întâlnirile cu congresmanii americani, precum şi despre întâlnirea de la Washington, organizată de Ambasada Republicii Moldova în SUA, cu cetățenii moldoveni stabiliți în SUA. ”Avem tineri de succes care lucrează în America la mari corporații, Fondul Monetar Internațional etc.”.


    Președintele PL a spus tinerilor că dacă cetățenii nu ar fi plecat peste hotare, atunci ar fi existat o mulțime de proteste în stradă, deoarece cetățenii nu ar fi tolerat nedreptatea socială și lipsa incapacității clasei politice de a soluționa problemele din societate. ”Cetățenii noștri au ales să plece peste hotare și să-și facă un viitor, ajutând totodată rudele rămase acasă. Datorită lor Republica Moldova s-a menținut în toți acești ani”.


    Discuția dintre Mihai Ghimpu și tinerii liberali s-a axat într-o bună parte pe subiectele alegerii președintelui, criza politică și relațiile din AIE 2. Ion Nastas, lider al ClubuluI Studenților Liberali ”Institutul de Management IMI-NOVA” a propus președintelui ca Partidul Liberal să fie mai agresiv în cadrul alianței, deoarece în caz contrar nu îi este respectată părerea.


    Aceasta este a treia cafenea politică organizată de Clubul Studenților Liberali. CSL intenționează să organizeze cafenele politice la fiecare două săptămâni cu deputați, miniștri și funcționari publici din partea PL, precum și cu personalități neafiliate politic din diverse domenii.

    Departamentul Comunicare a Tineretului Liberal

    Galeria Foto de la acest eveniment este disponibilă pe pagina Facebook a Clubului Studenţilor Liberali

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.219300194798348.53168.157683510960017&type=1 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com