• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă şi Ion Cebanu vor avea întrevederi cu liderii de tineret, studenţi basarabeni din România

    Dorin Chirtoacă şi Ion Cebanu vor avea întrevederi cu liderii de tineret, studenţi basarabeni din România

    16.09.2011  

    Ministerul Tineretului şi Sportului va susţine  iniţiativele studenţilor basarabeni din România, în contextul Planului de acţiuni în domeniul tineret pentru anul 2011 şi va examina propunerile care pot servi la baza planului de acţiuni în acelaşi domeniu pentru anul viitor. Declaraţia aparţine Ministrului Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu în contextul întrunirii în orăşelul Vadul-lui-Vodă a liderilor de tineret, reprezentanţi ai Ligii studenţilor basarabeni din România.

    Potrivit programului, astăzi, studenţii basarabeni din România vor avea o întrevedere la Chişinău cu Ministrul Educaţiei, Mihail Șleahtiţchi, după care vor pleca la staţiunea ”Bucuria” din orăşelul Vadul-lui-Vodă. Aici liderii de tineret vor avea o întrevedere cu Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, la ora 14.30.

    Pentru sâmbătă, 17 septembrie, ora 14.30 este programată o întâlnire la Vadul-lui-Vodă a studenţilor basarabeni cu Primarul General al capitalei, Dorin Chirtoacă şi oficiali de la Ambasada României, iar duminică liderii de tineret vor avea o nouă rundă de convorbiri, începând cu ora 10.00, printre invitaţi fiind Ion Cebanu, Ministrul Tineretului şi Sportului, Tudor Darie, Consilierul Primului-Ministru, şi Alexandru Cauia, preşedintele Consiliului Naţional al Organizaţiilor Studenţeşti din Moldova.

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com