• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Festivalul Internaţional de Muzică Corală de la Chişinău, susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului

    Festivalul Internaţional de Muzică Corală de la Chişinău, susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului

    16.09.2011  

    Ministerul Tineretului şi Sportului va susţine organizarea şi desfăşurarea Festivalului Internaţional de Muzică Corală ”A ruginit frunza din vii”, ediţia a IV-a, care va avea loc în perioada 10-14 octombrie 2011. Un ordin în acest sens a fost semnat de Ion Cebanu, Ministrul Tineretului şi Sportului.

    Este o tradiţie frumoasă de a organiza din an în an acest proiect, de hramul oraşului. Dorim să contribuim şi noi la buna desfăşurare a festivalului, în contextul Planului de acţiuni în domeniul tineret pentru anul curent, aprobat de Colegiul Ministerului Tineretului şi Sportului. Suntem disponibili să fim parteneri buni pentru Asociaţia Muzical-Corală şi în continuare, în contextul bunelor practici din cadrul altor proiecte inedite, realizate în comun, cum ar fi ”Chişinău Youth Orchestra” şi concursul naţional de muzică corală ”Hora primăverii”, a declarat Ion Cebanu.

    Ministerul Tineretului şi Sportului va aloca peste 35 mii de lei care vor acoperi cheltuielile legate de arenda sălii timp de 2,5 ore, servici de editare (broşuri, diplome, afişe şi ecusoane), precum şi servicii de transport auto pentru participanţii la festival.

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com