• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Cadouri pentru Dorin Chirtoacă

    Cadouri pentru Dorin Chirtoacă

    09.08.2011  

    Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a împlinit astăzi 33 de ani. Acesta a fost felicitat de către primari, pretori, colegi de la Primărie, dar și de oameni simpli, care au ținut neapărat să-i ureze multă sănătate, succese și realizări frumoase, împliniri atât pe plan profesional, cât și personal, precum și să-și găsească cât mai curând o mireasă.

    Ca un adevărat gospodar, Dorin Chirtoacă și-a întâmpinat oaspeții cu masa plină de bunătățuri și un pahar de vin bun, de la tata din Colonița. Acesta a spus că își dorește cel mai mult să fie înțeles, iar lucrurile și realizările sale să fie apreciate la justa valoare.

    Omagiatul s-a ales cu o mulțime cadouri, unul mai neobișnuit decât altul. Prim-ministrul Vlad Filat i-a adus în dar tradiționalul buchet de trandafiri albi, reprezentanții Mitropoliei o icoană cu Domnul Iisus Hristos, care îl întruchipează pe mântuitor la vârsta de 33 de ani, drumarii o statuetă din ceramică care reprezintă „cina cea de taină”, iar subalternii i-au adus o undiță, pentru a vedea cum se descurcă și pe malul lacului. Un cadou pe placul primarului a venit chiar de la colegii de la Primărie, care s-au gândit la un mod inedit de a suplini bugetul - i-au adus o mașină de tipărit bani.

    Totuși, micuța Cătălina se pare că a fost cea care i-a furat inima șefului Capitalei. Copila a spus că Dorin Chirtoacă este „prințul ei” și i-a făcut chiar și o declarație de dragoste. Printre pupici, aceasta i-a spus „Te iubesc” și i-a mulțumit pentru „parcurile de distracții” amenajate în curțile blocurilor, pentru noile troleibuze și drumurile reparate. Vădit emoționat, primarul a cam roșit, dar nu s-a pierdut cu firea. „Mulțumesc mult,  dar nu-i prea mult pentru prima întâlnire?”, a întrebat-o în glumă primarul, oferindu-i în schimb dulciuri.

    Totodată, un grup de copii de la o grădiniță municipală i-au spus  și i-au cântat primarului „Mulți ani trăiască”. După ce partea festivă s-a încheiat,  copii și-au permis să facă glume pe seama primarului: I-au dat un pix care nu scrie, dar care curentează când îl incluzi, i-au pătat cămașa cu „cerneală magică”, i-au oferit cadouri și l-au invitat să vină și la zilele lor de naștere.

    UNIMEDIA menționează că Dorin Chirtoacă a fost cea mai mare surpriză a alegerilor locale din iunie 2007, când a reușit să devină cel mai tânăr primar general din Europa, la vârsta de doar 28 de ani. Anul acesta, Chirtoacă a mai obținut un nou mandat în fruntea Capitalei, după un duel strâns cu comunistul Igor Dodon.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com