• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Candidatul PL a câştigat alegerile în localitatea Climăuţii de Jos, raionul Şoldăneşti

    Candidatul PL a câştigat alegerile în localitatea Climăuţii de Jos, raionul Şoldăneşti

    01.08.2011  

    Cu majoritatea de voturi, Sergiu Melnic (PL) a obţinut mandat pentru a sta la cârma comunei Climăuţii de Jos încă 4 ani.
    Amintim că, pe motiv că a constatat încălcări ale Codului electoral, comise în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin din 19 iulie 2011, prin decizie irevocabilă, Curtea de Apel de Circumscripţie Bălţi a anulat rezultatele alegerilor primarului comunei Climăuţii de Jos.


    Conform hotărârii CEC, locuitorii celor două sate – Climăuţii de Jos şi Cot - urmau să vină la secţiile de votare la 31 iulie 2011.

    În pofida faptului că unii demnitari făceau aluzii cum că cetăţenii s-au săturat de atâtea alegeri şi s-ar putea întâmpla ca oamenii să refuze să vină la urna de vot, locuitorii comunei au manifestat activism. Acest lucru l-au confirmat şi preşedinţii ambelor consilii electorale, dar şi cetăţenii, relatează impulstv.com.

    În urma numărării voturilor, din cei circa 900 de participanţi la scrutin, 453 de persoane au optat pentru realegerea în funcţie de primar pe Sergiu Melnic, reprezentant al Partidului Liberal. Pentru contracandidatul acestuia, Svetlana Rotundu, înregistrată pe listele Partidului Democrat, au votat 329 de alegători.

    www.stirilocale.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com