• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Sportivii de performanţă îl susţin pe Dorin Chirtoacă

    Sportivii de performanţă îl susţin pe Dorin Chirtoacă

    13.06.2011  

    Un grup de sportivi de performanţă, antrenori şi maeştri în sport au îndemnat astăzi alegătorii, în cadrul unei conferinţe de presă, să iasă pe 19 iunie la vot şi să opteze pentru Dorin Chirtoacă.

    Sportivii au declarat că Dorin Chirtoacă, în calitate de primar, le-a fost aproape şi nu a fost indiferent faţă de problemele cu care se confruntă ei. "Vă îndemn să nu fiţi indiferenţi, să ieşiţi la alegeri şi să-l susţineţi pe Dorin Chirtoacă, aşa cum o vom face noi, sportivii de performanţă", a specificat Dorin Gîncu, directorul Şcolii sportive specializate de lupte (Judo).

    Sportivii - campioni europeni şi mondiali, participanţi la Jocurile Olimpice, au declarat că sunt gata să-l sprijine pe candidatul PL la funcţia de edil al Capitalei şi că sunt gata să meargă din uşă-n uşă pentru a-i convinge pe oameni să iasă la vot şi să acorde votul pentru un "primar european, corect şi cinstit".

    "Dorin Chirtoacă are calităţile necesare pentru a fi un primar adevărat. Este un om care spune lucrurilor pe nume. Nu avem nevoie de un primar care ne duce înapoi în trecutul sovietic, vrem un primar care să ne ducă în Europa", a accentuat Ilie Buiuc, antrenor emerit, Şcoala Republicană de Judo.

    Sursa: www.unimedia.md

    60 de sportivi şi antrenori au anunţat că îl sprijină pe Dorin Chirtoacă

    Aceştia s-au adunat astăzi la Sala Polivalentă din Chişinau, unde au sugerat alegătorilor să sprijine democraţia şi vectorul european. Printre susţinători se numără luptătorul Nicolae Ceban, medialiat cu bronz la europene, cel mai bun sportiv al anului trecut, Andrei Prepeliţa, şi atletul Ion Luchianov, medaliat cu bronz la Campionatul European.

    Sursa: www.inprofunzime.md

    Sportivii pentru Dorin Chirtoacă

    Sportivii de performanţă îndeamnă chişinăuenii să voteze la 19 iunie candidatul liberal, Dorin Chirtoacă. ,,Dorin Chirtoacă are calităţile necesare de a fi un bun primar, este tânăr şi energic, este un mare patriot, a făcut lucruri bune pentru Chişinău şi credem că va face şi în continuare lucruri bune”, a declarat Ilie Buiuc, antrenor la Şcoala Republicană de Judo în cadrul unei conferinţe de presă de luni, 13 iunie.

    La conferinţa de presă au fost prezenţi peste 100 de sportivi de performanţă şi antrenori din Republica Molodova. Ei au îndemnat toţi sportivi, dar şi oamenii de bună credinţă să nu fie indiferenţi şi să participe la 19 iunie, la alegerile din turul doi, iar votul să-l acorde candidatului liberal Dorin Chirtoacă.
     
    ,,Întotdeauna când am avut nevoie de susţinere, Dorin Chirtoacă s-a oferit să ne ajute, s-a implicat activ în mai multe proiecte, cum ar fi ,,Prima Casă”, care oferă posibilitatea sportivilor, dar şi altor categorii sociale să-şi achiziţioneze propriul apartament”, a spus Ruslan Bodişteanu, dublu campion la lupte libere.
     
    Solicitat de reprezentanţii mass-media să comenteze îndemnul sportivilor, Dorin Chirtoacă a spus că ,,aştept ca şi jurnaliştii să se solidarizeze pentru un candidat sau altul”. ,,Apreciez că are loc o solidarizare a întregului municipiu Chişinău. Înseamnă că oamenii îşi doresc un oraş prosper şi european, dar nu unul retrograde şi comunist”.
     
    ARENA precizează că la 19 iunie, pentru turul doi al alegerilor locale pentru Primăria Chişinău vor concura candidatul PL, Dorin Chirtoacă şi candidatul comunist, Igor Dodon.
     

    Anastasia Rotaru
    www.arena.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com