• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă: Înainte spre Europa, înainte spre un viitor prosper

    Dorin Chirtoacă: Înainte spre Europa, înainte spre un viitor prosper

    03.06.2011  

    “Înainte spre Europa, înainte spre un viitor prosper.Veniți cu toții la alegeri, știu că nu ne va fi ușor, dar vom reuși să depășim greutățile doar fiind împreună. Suntem mulți, suntem uniți și viitorul acum e în mâinile noastre”, astfel și-a început discursul candidatul PL la funcția de  primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă la întâlnirea cu studenții și profesorii Universității de Stat din Tiraspol cu sediul la Chișinău.

    Dorin Chirtoacă a dus la cunoștință  celor prezenți în sală, realizărie sale pentru cei patru ani de mandat. “Amenajarea lacului din parcul Valea Morilor, rezolvarea problemei mirosului neplăcut de la Stația de epurare, procurarea a 102 troleibuze noi, instalarea a 100 locuri de joacă pentru copii , acordarea compensațiilor la căldură și transport , procurarea utilajului medical și desigur finanțarea suburbiilor municipiului Chișinău cu cea mai mare sumă din istoria capitalei. Toate aceste rezultate au fost atinse în condițiile unei scăderi a veniturilor municipiului Chișinău”, a precizat candidatul PL la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

    Primarul degrevat a enumerat și o serie de de programe destinate tinerilor.În acest sens, a menționat posibilitatea de a accesa gratuit interent wi-fi în parcurile din capitală și în instituțiile de învățământ. Cel mai amplu proiect rămânând  a fi “Prima Casă”, un proiect avantajos pentru tinerile familii care doresc să își procure spațiu locativ.

    Tinerii prezenți la întâlnire i-au dorit mult succes la alegerile din 5 iunie, remarcând că democrația va învinge și în 2011.

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com