• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Dorin Chirtoacă, aşteptat la Coloniţa

    (foto)Dorin Chirtoacă, aşteptat la Coloniţa

    23.05.2011  

    Dorin Chirtoacă a avut o întâlnire cu locuitorii satului său de baștină, Colonița, fiind întâmpinat călduros de cetăţenii veniţi la eveniment.
    În debutul întâlnirii, Primarul degrevat a prezentat realizările sale în cei patru ani de activitate și a punctat prioritățile pentru următorii patru ani.
    „În patru ani, suburbiile au evoluat cum nu au evoluat timp de un deceniu, dar au mai rămas multe de făcut. Trebuie să muncim împreună, cot la cot, pentru a realiza schimbarea mult aşteptată, care ne va aduce condiții decente de trai și oportunități egale pentru toți”, a menţionat Dorin Chirtoacă.
    Ulterior, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău s-a referit la realizările înregistrate în satul Colonița: școala din sat și centrul de sănătate au fost reparate capital, bazinul de la Liceul „Gheorghe Ghimpu” a fost reparat, sectorul nr.1 din satul Colonița a fost gazificat, pe teritoriul Grădiniței de copii nr. 24 a fost amenajat un teren de joacă.
    Maria Iarmenco, candidatul PL la funcția de primar al satului Colonița, a remarcat că toate aceste realizări au fost înregistrate cu sprijinul și ajutorul Primăriei Chișinău . „Am venit cu tema pentru acasă bine pregătită, ne putem mândri cu proiectele realizate, trebuie să continuăm schimbarea pe care am început-o în 2007”, a spus Maria Iarmenco.
    Prezent la întâlnire, Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu i-a urat succes Mariei Iarmenco și echipei de consilieri din partea PL din comuna Colonița.
    ”Haideți să ne unim forțele şi să construim împreună viitorul pentru copii noștri. Să menținem Alianța și să optăm, în orice situație, pentru democrație. Pe 5 iunie vă îndemn să votați echipa PL. E important să fii om printre oameni, căci noi rămânem aceeași săteni”, a fost îndemnul adresat de Mihai Ghimpu consătenilor săi din comuna Coloniţa.

     

     

     

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com