• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Echipa PL din Vadul lui Vodă, pregătită să realizeze schimbarea până la capăt

    (foto)Echipa PL din Vadul lui Vodă, pregătită să realizeze schimbarea până la capăt

    23.05.2011  

    Dorin Chirtoacă împreună cu Natalia Calancea, candidatul PL la funcția de primar al orașului Vadul lui Vodă, au avut o întâlnire cu locuitorii, în cadrul căreia au prezentat cetățenilor echipa de consilieri ai Partidului Liberal, înscriși în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 iunie.
    Natalia Calancea a prezentat locuitorilor orașului obiectivele pentru următorii 4 ani de mandat, priorităţi pe care, împreună cu echipa de consilieri, se angajează să le îndeplinească. „Avem o echipă serioasă, consilieri demni de a reprezenta orașul în Consiliul municipal. Vom realiza ceea ce ne-am propus și sper că pe 5 iunie veți alege echipa Partidului Liberal”, a menţionat Natalia Calancea.
    Dorin Chirtoacă a enumărat proiectele realizate în orașul Vadul lui Vodă de către autorităţile municipale, pe parcursul mandatului său de primar de Chișinău. În special, este vorba de reparația capitală a Liceului Teoretic “Ștefan Vodă”, construcția rețelelor de canalizare în sectorul nou al orașului, gazificarea a trei străzi din oraș și desigur proiectarea zidului de protecție contra inundațiilor în zona de odihnă din orașul Vadul lui Vodă.
    În finalul mesajului său adresat cetăţenilor, Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcția de primar de Chișinău, și-a exprimat siguranța că şi în Vadul lui Vodă vor fi duse până la capăt acele reforme care i-au permis Chișinăului să iasă din criza economică și social-politică în care a fost până în 2007.

       

    Departamentul Imagine şi Comunicare al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com