• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Priorităţile pentru comuna Sângera

    Priorităţile pentru comuna Sângera

    22.05.2011  

    „Datoria  civică a fiecărui cetățean este de a alege conştient viitorul țării. Activez de mult în această localitate, nu de o zi şi nu de două. Îi cunosc pe locuitorii comunei Sângera foarte bine şi am certitudinea că la 5 iunie vom vota democrația și vom câștiga”. Astfel și-a început discursul, Mihai Lari, candidat PL la funcția de primar, în cadrul unei întâlniri cu locuitorii comunei Sângera.
    Dorin Chirtoacă, prezent și el la întâlnire, le-a mulțumit localnicilor pentru susținerea acordată în decursul primului său mandat. Primarul degrevat a trecut în revistă realizările înregistrate în comuna Sângera în vederea modernizării acestei localităţi. Este vorba de conectarea grădiniţei de copii la conducta de gaze naturale, reparaţia şcolii, construcţia sistemului de canalizare, întreţinerea şi reparaţia drumurilor, alocarea compensațiilor la agentul termic, majorarea rației alimentare pentru copiii din școli.
    Candidatul PL la funcția de primar al municipiului Chișinău a prezentat obiectivele echipei PL pentru următorii patru ani de mandat. Până la finele anului 2011 este planificată construcția apeductului în satul Revaca, schimbarea geamurilor și ușilor la școala din satul Dobrogea, extinderea rețelelor de iluminat public din comuna Sângera, reparația capitală a centrului de sănătate, precum şi amenajarea cimitirului din localitate.
    Cei prezenți au adresat o serie de întrebări atât candidatului PL la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, cât și lui Mihai Larii, candidat PL la funcția de primar al comunei Sângera. Localnicii le-au mulțumit candidaților pentru receptivitate și le-au urat mult succes la alegerile din 5 iunie.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com