• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Filiala Drochia a PL: lansarea în campania electorală

    Filiala Drochia a PL: lansarea în campania electorală

    09.05.2011  

    Duminică, 8 mai 2011, în faţa Primăriei oraşului Drochia, a avut loc lansarea Filialei Drochia a Partidului Liberal în campania pentru alegerile generale locale din 5 iunie 2011.

    În faţa oamenilor adunaţi la eveniment, în număr de până la 300 de persoane, a vorbit doamna Violeta Roşca, preşedintele Filialei Drochia a Partidului Liberal. Domnia sa a spus despre marea importanţă a alegerilor din 5 iunie, despre candidaţii Partidului Liberal la funcţiile de primari şi consilieri, nominalizându-i pe unii dintre aceştia. Este vorba, de exemplu, de domnul Ion Ţurcanu, candidatul PL la funcţia de primar al Drochiei, un om cu o bogată experienţă managerială şi de viaţă,  cu o bună reputaţie între drochieni. Sau de domnul Veaceslav Magaleas, candidatul PL pentru postul de primar în satul Sofia, de doamna Laura Strâmbeanu (satul Nicoreni) etc.


    Doamna Violeta Roşca mi-a oferit cuvântul. Am salutat prezenţa, am vorbit despre importanţa alegerilor din 5 iunie pentru cauza noastră naţională, subliniind că din toate partidele politice, anume Partidul Liberal exprimă cel mai consecvent interesul naţional şi vectorul european al Republicii Moldova. Am urat mult succes candidaţilor PL la posturile de primari şi consilieri.

    Au urmat la microfon, cu scurte discursuri, unii dintre candidaţii PL la posturile de primari şi consilieri. Este vorba de domnul Ion Ţurcanu, candidatul PL la postul de primar al Drochiei. Domnia sa a vorbit despre unele probleme cu care se confruntă orăşenii, a expus succint programul de activitate după alegerea sa în funcţia nominalizată şi a făcut un apel de susţinere a echipei PL. A urmat domnul Veaceslav Magaleas, pretendentul PL la postul de primar al satului Sofia. Domnia sa a vorbit despre importanţa alegerii reprezentanţilor PL în funcţiile publice locale, asta şi datorită integrităţii morale a membrilor PL şi orientării europene a formaţiunii noastre. “Noi putem dezvolta localităţile din Republica Moldova datorită muncii noastre, dar şi susţinerii din partea Uniunii Europene”, – a conchis oratorul. Doamna Doina Dănilă, profesoară de istorie în gimnaziul din satul Moara de Piatră, pretendent din partea PL la postul de primar, a vorbit despre problemele satului şi despre importanţa echipelor de susţinători ai PL în timpul campaniei electorale. Ceilalţi vorbitori, în discursurile rostite, s-au referit de asemenea la problemele localităţilor pe care le reprezintă şi programele lor de activitate.

    În încheierea acestei întâlniri a pretendenţilor PL la posturile de primari şi consilieri cu alegătorii doamna Violeta Roşca s-a adresat cu un apel către cei prezenţi să-şi dea votul pentru reprezentanţii Partidului Liberal – oameni competenţi, oneşti, buni gospodari, capabili să soluţioneze problemele cetăţenilor.

    Înainte şi după desfăşurarea evenimentului, tinerii din cadrul PL au înmânat participanţilor la întâlnire, dar şi trecătorilor, materiale propagandistice, ce îndeamnă oamenii să voteze candidaţii Partidului Liberal. Este vorba de calendare pentru 2011, pixuri, steguleţe etc. cu simbolul PL şi îndemnul electoral „Eu votez primarul şi echipa PL”. Lansarea PL, filiala Drochia, în campania electorală s-a desfăşurat organizat, fără incidente. A fost o reuşită incontestabilă a organizatorilor, în primul rând – a liderului Filialei Drochia a PL, doamnei Violeta Roşca.

    În încheiere, vreau să urez  succes deplin pretendenţilor PL la posturile de primari şi consilieri!


    Prof. univ., dr. hab. Anatol PETRENCU, vicepreşedinte PL, preşedinte al INIS „ProMemoria”

    http://anatolpetrencu.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com