• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Candidaţii PL din Criuleni s-au lansat în campanie

    (foto)Candidaţii PL din Criuleni s-au lansat în campanie

    09.05.2011  

    Tot de ziua Europei a avut loc și lansarea oficială în campania electorală a candidaților PL la funcția de primari și consilieri pentru raionul Criuleni.
    Modernizarea orașului Criuleni este obiectivul principal al candidatului PL la funcția de primar al acestui oraș, Gheorghe Creciun.


    „Împreună cu echipa de consilieri PL ne angajăm să realizăm mai multe obiective care vor avea drept rezultat creșterea nivelului de trai a populației, precum și stoparea fenomenului plecării peste hotare a cetățenilor. Platforma noastră electorală include umătoarele activități: gestionarea corectă și transparentă a banilor publici, reparația capitală a drumurilor, salubrizarea și amenajarea întregului oraș, iluminarea tuturor străzilor, atragerea investițiilor străine pentru dezvoltarea orașului, susținerea familiilor defavorizate prin programe sociale”, a menționat Gheorghe Creciun în prezentarea platformei electorale făcută în fața locuitorilor orașului Criuleni.


    Potrivit candidatului PL la funcția de primar al orașului Criuleni, toate aceste acțiuni, planificate pentru următorii 4 ani, au o singură finalitate, așteptată și de locuitorii acestui oraș - modernizarea localității și înnoirea infrastucturii locale.


     La evenimentele de lansare în campania electorală de la Orhei și Criuleni a fost prezent și Președintele PL Mihai Ghimpu, care a menționat că este mai mult decât simbolică lansarea PL în campanie pe data de 8 mai, când este sărbătorită Ziua Europei. „Lansarea PL de ziua Europei ne va deschide ochii nouă tuturor celor care ne dorim o viață europeană. Integrarea europeană a Republicii Moldova a devenit  sinonim cu schimbarea până la capăt, obiectiv asumat de Partidul Liberal încă din 2007, când a fost lansată schimbarea în Chișinău de către Dorin Chirtoacă. 

    Victoria din capitală trebuie să ajungă în toate localitățile Republicii Moldova pentru a pune punct guvernării care a fost doar cu vorba pentru cetățeni și cu fapta pentru propriile buzunare”.

    Președintele Mihai Ghimpu a mai precizat că Partidul Liberal este formațiunea politică ce își propune să aibă grijă de propriii cetățeni și să fie create condiții de dezvoltare în toate centrele raionale, deoarece cetățenii Republicii Moldova merită să trăiască o viață mai bună. „Cel mai important este să creăm condiții de viață, începând de la grădiniță, școală, spitale, drumuri, canalizare, iluminare, toate acestea înseamnă atenția și grija statului față de propriii cetățeni, care le încredințează, prin votul lor, soarta localității în care locuiesc.”

    Mihai Ghimpu i-a îndemnat pe locuitorii raioanelor Orhei și Criuleni să aibă încredere în cei care își doresc să ducă schimbarea până la capăt și să voteze candidații PL. „Trebuie să votăm pentru binele copiilor noștri, pentru o clasă politică responsabilă. PL are o echipă de primari și consilieri care sunt cei mai competenți, cei mai cinstiți, cei mai onești și cu demnitate, care iubesc acest pamânt și de aceea trebuie să câștige alegerile.”
    Mihai Ghimpu le-a urat succes candidaților la funcția de primari și consilieri, pentru a obține o victorie sigură în acestă cursă electorală.

           

           

          

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com