• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
  10.01.2016     
  Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
  13.11.2015     
  Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
  02.10.2015     
 • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Candidații PL din Orhei s-au lansat de Ziua Europei!

  (foto)Candidații PL din Orhei s-au lansat de Ziua Europei!

  08.05.2011   1 Comentarii

  Candidații din partea Partidului Liberal pentru funcțiile de primari și consilieri din raionul Orhei s-au lansat oficial în campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2011.

  În discursurile lor, viitorii primari și consilieri și-au prezentat platforma electorală și au trasat prioritățile localităților pentru următorii patru ani.

  Candidatul PL la funcția de primar al orașului Orhei, Ilie Amoașii a subliniat importanța gestionării eficiente a banilor publici de către aleșii locali, această problemă fiind caracteristică pentru orașul Orhei. „În ultimii ani, orașul nostru practic nu a evoluat, avem un șir de probleme care sunt amânate de pe azi pe mâine. Eu, Ilie Amoașii, împreună cu echipa de consilieri din partea PL ne propunem: să modernizăm orașul Orhei și să creăm noi locuri de muncă. Vom reviziui infrastructura locală a orașului și vom avea o viziune complexă asupra serviciului comunal-locativ. Ne dorim modernizarea  transportului public până la un nivel european. Vom construi 2 terenuri de agrement în orașul Orhei. Vom susține oamenii de cultură, prin proiecte lansate la nivel local și vom  începe reabilitarea complexului sportiv. Vom crea condiții egale pentru întreprinzătorii din Orhei. Și la final am să subliniez un lucru important, performanța va trebui să  caracterizeze activitatea primăriei în următorii patru ani ”.

  Ilie Amoașii, candidatul PL la funcția de primar al orașului Orhei, este medic de profesie. A absolvit Facultatea de medicină generală, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău, urmând studiile la Institutul de medicină din Harkov, Ucraina, precum și la Clinica de obstetrică și ginecologie de la Spitalul universitar București, România. În prezent este medic obstetrician-ginecolog la maternitatea Spitalului Raional Orhei. Anterior, a ocupat funcția de medic-șef adjunct la Spitalul Raional Orhei, director general la Direcția județeană de Sănătate Orhei, dar și director al Colegiului de medicină din Orhei.

  Numeroşi cetăţeni din comunele raionului Orhei au venit să își susțină favoriții în cursa electorală.

                  

                   

                  

   

            Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

  Comentarii Adaugă comentariu

  tatiana torino / 10.05.2011 00:00
  bravo, sunt orheianca si ma bucura inima cand vad adevarati patrioti, oameni cu suflet mare care vor cu adevarat sa faca ceva pentru poporul sau SUSTINEM ECHIPA PL la Orhei!!! Curaj!!!

  Răspunde
   

  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 4044387  | ieri: 1645 |  azi: 1146 |  online: 42     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97