• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ziua profesională a lucrătorilor din gospodăria comunală

    Ziua profesională a lucrătorilor din gospodăria comunală

    29.04.2011  

    Primăria Chişinău a organizat, în sala Palatului Naţional din capitală, un concert festiv pentru angajaţii serviciilor din domeniul gospodăriei comunale, cu ocazia Zilei lor profesionale.

    Prezent la eveniment, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a menţionat că aceasta este cea mai importantă meserie din municipiul Chişinău. Primarul de Chişinău a spus că fără lucrătorii din domeniul gospodăriei comunale, Chişinăul nu poate respira, nu poate activa, oraşul nu poate face niciun pas înainte. Edilul a amintit că acum 4 ani aproape toate întreprinderile municipale erau în prag de faliment, iar timp de doi ani s-a ajuns la o minimă rentabilitate. „Această temelie a fost pusă împreună”, a declarat Dorin Chirtoacă.
     
    „Vă mulţumesc pentru munca pe care o depuneţi în fiecare zi. Faptul că rezistaţi demonstrează că vă pasă de Chişinău. Anul acesta Ziua profesională a lucrătorilor din gospodăria comunală a coincis cu Paştele, iar acesta este un semn frumos al renaşterii şi reînvierii acestui serviciu în municipiul Chişinău”, a mai adăugat primarul de Chişinău.
     
    Angajaţii din sfera locativ-comunală şi a serviciilor comunale au fost felicitaţi muzical de interpreţii Mihai Ciobanu, Nicolae şi Isidor Glib, Zinaida Julea, acompaniaţi de Orchestra municipală de muzică populară, condusă de fraţii Vasile şi Vitalie Advahov.

    Direcţia Relaţii Publice,
    Primăria mun. Chişinău

     
     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com