• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Rolul femeilor în desfăşurarea unei campanii electorale de succes

    Rolul femeilor în desfăşurarea unei campanii electorale de succes

    12.04.2011  

    La  9 aprilie, anul curent circa 35 de femei membre ale Organizatiei de Femei a Partidului Liberal (OFPL),filiala Municipiului Chişinău au participat la Seminarul de instruire cu tematica “Rolul femeilor in desfăşurarea unei Campanii Electorale reuşite. Planificare si strategii de succes”. 

    Seminarul a avut o agendă  interesantă şi complexă, cu subiecte ce ţin de implicarea activă a femeilor la alegerile locale din 5 iunie, precum şi  “ Campania de la Usa la Usa, Identiifcarea alegatorilor, comunicarea politica, managementul comunicarii eficiente cu alegatorii si transmiterea mesajului electoral”.


    Cu un cuvânt de salut a venit Corina Fusu, deputată şi preşedinta OFPL, Elena Prus şi Zoia Jalba, vicepreşedinte a OFPL. Dumnealor au făcut o incursiune în istoria şi programul Partidului Liberal şi au subliniat importanţa participării femeilor în activitatea electorală pentru a reuşi realizarea  schimbării  până la capăt,  prin realegerea lui Dorin Chirtoacă la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, promovarea femeilor pe listelele electorale la alegerile locale din vara aceasta .


    Moderatoarea seminarului a fost Olga Nicolenco, expert independent şi formator naţional, cu asistenţa preşedintei OFPL sectorul Centru, Chişinău, Eugenia Iurco. Formatoarele au avut o prestatie excepţională, reuşind să producă o atmosferă interactivă şi pozitivă.


    La finalul instruirii participantele şi-au exprimat dorinţa de a mai participa la asemenea seminare. Iată de ce s-a hotarât efectuarea acestui training în fiecare sector, pentru data de 16 aprilie se preconizeaza participarea femeilor liberale din  sectorul Ciocana.

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com