• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Corina Fusu s-a întâlnit cu cetăţenii din Sărata Galbenă şi Gura Galbenei

    Corina Fusu s-a întâlnit cu cetăţenii din Sărata Galbenă şi Gura Galbenei

    25.11.2010  

    Ieri, 23 noiembrie, deputatul Corina Fusu, candidat pe lista electorală a Partidului Liberal pentru funcţia de parlamentar, a vizitat localităţile Sărata Galbenă, Hânceşti, şi Gura Galbenei, Cimişlia.

    La Sărata Galbenă, Corina Fusu a vizitat liceul „Universum”, unde s-a întâlnit cu profesorii şi elevii din această instituţie de învăţământ. În cadrul întâlnirii, cu suportul Partidului Liberal, la biblioteca liceului a ajuns un lot substanţial de carte, în cadrul proiectului „Dăruieşte o carte prietenului de peste Prut”. De asemenea, din partea Partidului Liberal au fost donate aproximativ 200 de exemplare din cartea „Moldovenii sub teroarea bolşevică”, volum ce conţine sinteze elaborate în baza materialelor Comisiei pentru studierea şi aprecierea regimului comunist totalitar din Republica Moldova.

    La Gura Galbenei, Corina Fusu s-a întâlnit cu peste 500 de locuitori, în incinta casei de cultură din localitate. În cadrul evenimentului, a avut loc şi un concert de muzică populară, cu participarea interpretelor Valentina Cojocaru şi Olga Ciolacu. Cetăţenii au beneficiat şi aici de aproximativ 200 de exemplare din cartea „Moldovenii sub teroarea bolşevică”.

    Alături de Corina Fusu s-a prezentat în faţa localnicilor şi Gheorghe Şalaru, preşedintele organizaţiei raionale Cimişlia a Partidului Liberal. Cei doi au vorbit cetăţenilor despre programul electoral al Partidului Liberal, au răspuns la întrebările venite din sală şi au adresat tuturor îndemnul de a-şi exprima opţiunea în favoarea Partidului Liberal, care îşi propune să realizeze schimbarea până la capăt în Republica Moldova şi să aducă libertatea, dreptatea şi prosperitatea.

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com