• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Mihai Ghimpu: ”Schimbarea poate fi realizată doar prin susţinerea Partidului Liberal ”

    (foto)Mihai Ghimpu: ”Schimbarea poate fi realizată doar prin susţinerea Partidului Liberal ”

    22.11.2010  

     Partidul Liberal este formaţiunea, care vine cu un program real de modernizare a Republicii Moldova, bazat pe proiecte concrete de relansare a tuturor domeniilor vieţii social-economice şi politice a statului. Dar pentru realizarea lor avem nevoie de susţinerea cetăţenilor la scrutinul din 28 noiembrie, deoarece numai în acest caz vom realiza schimbarea pînă la capăt. Declaraţiile au fost făcute de preşedintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu în cadrul întîlnirilor cu locuitorii satelor Lozova, Cojuşna şi Sireţ.

    „Partidul Liberal nu vine cu promisiuni, dar cu programe concrete, în special, în sfera economică, deoarece conştientizează foarte bine că fără o economie dezvoltată şi funcţională, este imposibil de a crea condiţii normale de trai şi activitate a cetăţenilor”, a accentuat liderul formaţiunii.

    Referindu-se la situaţia din agricultură, problemele căreia au fost cel mai des abordate de cetăţeni, Mihai Ghimpu a specificat că PL are un program amplu de modernizare a acestei ramuri, care include şi industrializarea ei prin crearea întreprinderilor de prelucrare a materiei prime la sate.

    În cadrul discuţiilor cu cetăţenii au fost abordate şi problemele din medicină, dezvoltare regională, educaţie, infrastructură, etc. Susţinînd eforturile Alianţei în procesul de reformare a ţării, locuitorii satelor Lozova, Cojuşna şi Sireţ au menţionat necesitatea implementării mai consecvente a proiectelor de modernizare a statului.

    „Programul nostru de guvernare a fost elaborat pentru o perioadă de 4 ani, dar criza politică nu ne-a permis realizarea acestuia. Dacă dorim continuarea reformelor, atunci la scrutinul din 28 noiembrie trebuie susţinute partidele democratice, în special cel Liberal. Numai noi putem duce schimbarea pînă la capăt, ofeindu-vă o viaţă decentă, bazată pe valorile democratice şi respectul drepturilor fundamentale ale omului”, a spus Mihai Ghimpu.

    La Vorniceni, Preşedintele PL, împreună cu alţi membri ai formaţiunii, a depus flori la monumentul ridicat în memoria persoanelor persecutate şi deportate de regimul totalitar comunist.

                                    

                                             

                                 

                                  

                                 

                                 

                                            

    Departamentul de Comunicare și Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com