• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă s-a întâlnit cu studenții de la ASEM

    Dorin Chirtoacă s-a întâlnit cu studenții de la ASEM

    12.11.2010  

    Ieri, Academia de Studii Economice a fost vizitată de către prim-vicepreşedintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă. Acesta s-a întâlnit cu studenţii de la această universitate. Cu sala de festivităţi a universităţii plină, Dorin Chirtoacă a purtat o discuţie sinceră şi la obiect cu viitorii economişti, explicându-le acestora în detalii realităţile economice şi politice ale municipiului Chişinău începând cu 2007 şi, prin extensie, a întregii republici.

    Dorin Chirtoacă a reiterat apelul său adresat tinerilor, format din trei puncte: în primul rând, să iasă la vot, în al doilea rând, să convingă cât mai mulţi colegi, prieteni, apropiaţi, să meargă la vot, şi în al treilea rând, să voteze atât ei cât şi prietenii lor în favoarea realizării schimbării până la capăt, pentru libertate, dreptate şi prosperitate, pentru Partidul Liberal.

    După prezentarea generală a partidului şi a apelului, Dorin Chirtoacă a trecut la evocarea realizărilor Partidului Liberal atâta timp cât s-a aflat la guvernare. „Trebuie să vorbim despre lucruri concrete, să aducem dovezi care v-ar convinge să ne susţineţi”, a spus prim-vicepreşedintele PL. El a informat sala despre ieşirea municipiului Chişinău din criza în care l-au aruncat administraţiile precedente şi presiunile din partea fostelor autorităţi comuniste, şi despre proiectele de dezvoltare care se implementează acum în oraş.
        

    Sala s-a remarcat printr-un activism susţinut, aplaudând în repetate rânduri şi adresând multe întrebări. Acestea au vizat subiecte diverse, cum ar fi relaţiile dintre partidele componente ale Alianţei pentru Integrare Europeană, alegerea preşedintelui în parlament după 28 noiembrie în cazul în care partidele din AIE nu întrunesc 61 de mandate. O tânără a dorit să ştie cum se poate implica în campania de promovare a adevărului în rândurile cetăţenilor Republicii Moldova. Răspunsul lui Dorin Chirtoacă a fost că implicarea s-ar putea concretiza în trei moduri: fie tânărul vorbeşte cu cât mai multă lume şi îi convinge să facă alegerea corectă, fie, în calitate de simpatizant PL se implică în campania de distribuire a materialelor electorale ale partidului, fie se înscrie în OTPL şi îşi aduce aportul la campania „De la uşă la uşă”, cea mai eficientă metodă de a convinge cetăţenii să opteze pentru Partidul Liberal.
        

    Întâlnirea s-a încheiat pe un ton optimist, în sală răsunând îndemnuri repetate ale celor prezenţi de a merge la vot pe 28 noiembrie şi de a face alegerea corectă, în favoarea a Schimbării până la capăt, în favoarea Partidului Liberal.

                                  

                                 

                                 

    Departamentul de Comunicare și Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com