• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Tineretul Liberal a participat la Adunarea Generală a IFLRY

    Tineretul Liberal a participat la Adunarea Generală a IFLRY

    18.08.2010  

    Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a participat la întrunirile Comitetului Executiv şi a Adunării Generale ale Federaţiei Internaţionale a Tinerilor Liberali (IFLRY), eveniment desfăşurat la  Sankt Petersburg între 1 şi 8 august 2010. OTPL a fost reprezentată de către Anna Cernomaz, Ofiţer Internaţional în cadrul organizaţiei.


    Anna Cernomaz a menţionat că subiectele abordate în cadrul evenimentului au vizat procesul de democratizare, libertatea de exprimare, valorile şi principiile liberale, iar activităţile comune ale participanţilor au avut drept efect consolidarea colaborării dintre organizaţiile de tineret. De asemenea, Ofiţerul OTPL a precizat că evenimentul de la Sankt Petersburg vine să confirme faptul că organizaţia pe care o reprezintă este activă atât pe plan naţional, cât şi internaţional.


     Federaţia Internaţională a Tineretului Liberal (IFLRY) este cea mai importantă alianţă internaţională a organizaţiilor liberale de tineret şi funcţionează în calitate de platformă pentru cooperare dintre organizaţiile liberale de tineret şi studenţi din întreaga lume. OTPL este  membru aplicant al IFLRY din noiembrie 2009.


     La evenimentul susţinut de Consiliul Europei, National Democratic Institute şi Fundaţia Friedrich Naumann au participat peste 80 de reprezentanţi ai mişcărilor liberale din 20 de state.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com