• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (galerie foto)La Strășeni liberalii promovează tinerii sportivi

    (galerie foto)La Strășeni liberalii promovează tinerii sportivi

    16.06.2010  

    Organizația Teritorială Strășeni a Partidului Liberal a desfășurat în orașul Strășeni o serie de activități sportive la care au participat amatori ai sportului precum și sportivi din acest raion. Cu susținerea lui Lilian Carp, președintele filialei teritoriale Strășeni a Partidului Liberal și cea a lui Pavel Tamaciuc, vicepreședinte  cei mai buni sportivi au fost premiați cu câte un berbec, iepure și cocoș.

    Cu un cuvânt de deschidere a venit Lilian Carp  care a urat succes tinerilor înscriși la competiții precizând că vor avea susținere pe toată perioada activităților sportive. Sportivii  au avut ocazia să participe pe diferite categorii de vârstă la următoarele probe sportive: Demonstraţii practice a artei la Taekwon-do, efectuate de către sportivii Asociaţiei „Avangarda”; luptele naţionale, demonstrate de către membrii Asociaţiei „Voievod”; mini-fotbal, unde au evoluat mai mult de 10 echipe, baschet și  volei.

     Deasemenea au fost organizate competiţii unde s-au trântit pentru cucerirea trofeului şi anume: berbec, cucoş, iepure precum și premii bănești. Pavel Tamaciuc vicepreședintele filialei teritoriale Strășeni a PL a premiat tinerii câștigători a celor 3 trofee declarând  că susţine astfel de activităţi și îşi propune descoperirea tinerilor talentate din orașul Strășeni și promovarea lor  prin organizarea de competiții.

    Iness Sîrcu, membru al biroului permanent a adăugat la final că echipa PL din Strășeni va contribui la  dezvoltarea modului  sănătos de viaţă, în practicarea sportului, prin diferite mijloace posibile care ar duce ca urmare la dezvoltarea oraşului Străşeni prin construcţia complexelor sportive modernizate, dotate cu săli sportive, piste atletice, centre de pregătire olimpică a campionilor şi ducerea faimei oraşului atât la nivel local, naţional cît şi peste hotare.

    Tinerii sportivi au rămas mulțumiți de faptul că s-a organizat și la Strășeni asemenea eveniment și își doresc să devină pentru oraș o tradiție unde anual să se organizeze diverse competiții de acest gen.

    Amintim că filiala Partidului Liberal din Strășeni a interprins și alte acțiuni în oraș, precum campania ecologică “Eu vreau un oraș curat ca în Europa” și de asemenea liberalii din Strășeni au împărţit dulciuri şi baloane copiilor de 1 Iunie .

                                                 

                                                

                                               

                                               

                                                

                                                

                                               

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com