• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (VIDEO)Vacanță la mare pentru copii de la internate

    (VIDEO)Vacanță la mare pentru copii de la internate

    14.06.2010  

    Vacanța de vară a început duminică pentru 170 de copii de la patru internate din Republica Moldova se vor odihni timp de şapte zile într-o tabără de vară din  judeţul Tulcea, România. Deplasarea copiilor a fost organizată de Preşedintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu, în colaborare cu Departamentul pentru românii de pretutindeni din cadrul Guvernului României.

    Copii de la gimnaziile-internat nr. 2 din municipiul Chişinău, din satele Văscăuţi, raionul Floreşti, Căzăneşti, Teleneşti, precum şi de la Liceul-internat cu profil sportiv din capitală, au fost petrecuţi în seara zilei de 13 iunie de Mihai Ghimpu.

    Dorindu-le odihnă plăcută copiilor, şeful statului a menţionat că cel mai important este că s-a reuşit, cu susţinerea autorităţilor române, organizarea acestei vacanţe, fiind realizat visul acestor tineri de a se odihni la mare. "Totul a pornit de la vizita mea la Gimnaziul-internat din satul Văscăuţi, acum o lună, unde majoritatea copiilor au spus că cel mai frumos cadou pentru ei ar fi o vacanţă la mare. Şi acest lucru ne-a reuşit cu susţinerea Preşedintelui Traian Băsescu, altor factori din conducerea României", a specificat Mihai Ghimpu.

    Pe tot parcursul odihnei, copiii, care pentru prima dată au posibilitatea de a se odihni pe litoralul mării, vor fi supravegheaţi de 11 educatori şi un medic.

    Serviciul de Presă al Președintelui

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com