• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (galerie foto)Kimono-uri pentru judo-iștii din satul Țaul

    (galerie foto)Kimono-uri pentru judo-iștii din satul Țaul

    04.06.2010  

    La 30 mai în satul Țaul, raionul Dondușeni a avut loc cea de a III ediție a  Campionatul Internațional de Judo. La acest campionat au participat judo-iști ucraineni și 27 de  judo-iști de la Clubul sportiv “HaiTaur” din satul Țaul. Deputatul  Ion Apostol  a fost alături de sportivii noștri și le-a oferit în dar din partea Organizației Studenților Basarabeni și Bucovineni (OSBB)din Brasov, România,  un set de kimono-uri pentru antrenamente.

    Ana Melnic  directoarea clubului sportiv “HaiTaur” a rămas plăcut surprinsă de  susținerea acordată de către deputatul Ion Apostol.  “Mă bucur nespus de prezența domnului Ion Apostol  și de faptul că dumnealui ne va  susține și în continuare ”.

    La competițiile din cadrul Campionatului au participat 27 de sportivi care au ocupat 18 locuri de frunte, printre câștigători se numără  Ana Melnic, locul I, Gabriela Verdeș locul II, Victor Ciob locul I, Olivia Bucataru locul II, precum și mulți alții.

    Ion Apostol a rămas impresionat de copii care se antrenează la acest club și de faptul că au ocupat  și primele locuri. “Acești copii sunt minunați, merită toată atenția noastră, eu mi-am propus să mă implic în susinerea lor”, a mai declarat deputatul în timp ce îmâna copiilor kimono-uri.

    Clubul sportiv “ HaiTaur” din satul Țaul s-a înființat cu un an în urmă. Aici se antrenează în prezent peste 60 de copii și tineri  cu vîrste cuprinse între 6 ani și 30 de ani.

    Judo-știi  din cadrul clubului au participat la zeci de campionate și competiții republicane și internaționale, iar la acest campionat de Judo sunt l-a a treia participare, de fiecare dată  cîștigând primele locuri.

    Amintim, că deputatul liberal Ion Apostol în colaborare cu OSBB Brașov au mai oferit  kimono-uri tinerilor sportivi din orașul Sângera, municipiul Chișinău  cât și clubului sportiv de fotbal și judo "Petrocub" din orașul Hâncești unde se antrenează 70 de  sportivi.
    Prin aceste acțiuni Partidul Liberal încurajează tinerii sportivi și se implică în susținerea acestora în diverse campionate și competiții sportive.

                                       

                                                    Ana Melnic directoarea clubului sportiv HaiTaur

                                      

                                     

                                     

                                     

                                          Diplomele judo-iștilor de la clubul sportiv "HaiTaur"

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com