• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Cărți românești pentru bibliotecile din Ocnița

    Cărți românești pentru bibliotecile din Ocnița

    04.06.2010  

     La 31 mai deputatul Ion Apostol s-a deplasat într-o vizită de lucru în raionul Ocnița. Aici s-a întîlnit cu efectivul Comisariatului rational de Poliție din Ocnița unde a abordat probleme ce țin de activitatea poliției cît și despre modul de soluționare a acestora. De asemenea deputatul a oferit și un set de carte românească gimnaziului nr. 2 din orașul Ocnița, cărțile fiind colectate de către Organizația Studenților Basarabeni și Bucovineni  (OSBB)din Brașov.

    În aceeași zi  deputatul s-a deplasat  în  satele Ocnița și Grinăuți-Moldova din raionul Ocnița unde a avut audiențe cu localnicii și s-a informat despre  problemele  cu care se confruntă sătenii și a promis că cele mai stringente vor fi  în centrul atenției în activitatea sa de deputat pînă la soluționarea acestora.

    De asemenea, deputatul a participat și la careul solemn dedicat  ultimului sunet de la Gimnaziu nr. 2 din Ocnița  unde a făcut  și o donație de carte românească.

    Am  activat în acest gimnaziu în calitate de profesor, director adjunct și  șef de catedră, fiind la curent cu lipsa de cărți în limba română deaceea împreună cu Organizația Studenților Basarabeni și Bucovineni am decis să aduc un set de cărți ”. a spus deputatul.
    Ion Apostol a mai spus că va lua legătura cu Organizația Studenților Basarabeni și Bucovineni  (OSBB)din Brașov pentru a completa  rezervele  de cărți și  în  alte biblioteci.

    Amintim că această acțiune este în comun cu OSBB, Brașov care au demarat proiectul „Trimite o carte peste Prut", o campanie de colectare de carte românească pentru Basarabia.  Acest proiect are deja succes astfel încît sute de cărți au ajuns  în bibliotecile din satele Moldovei.

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com