• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Tinerii liberali au organizat de 1 Iunie un program distractiv

    Tinerii liberali au organizat de 1 Iunie un program distractiv

    02.06.2010  

    Organizația de Tineret a Partidului Liberal  au desfășurat de 1 iunie un program distractiv pentru copii. De dimineață în Scuarul Arcului de Triumf, liberalii de la Colegii au amenajat cu baloane multicolore și dulciuri stand-ul amplasat în lângă Arc. Iar cei din sectorul Râșcani au împărțit înghețată și baloane pe străzile Chișinăului.

     Sute de copii s-au adunat în jurul liberalilor au fost pictați pe fețe, s-au îndulcit din bomboane și au zimbit toată ziua împreună cu magicienii și clounii special veniți pentru ei.
    Copii au avut ocazia să se pozeze și să i-a cu ei acasă amintiri frumoase cu clounii și scamatoriile magicienilor.

    Ne-am gândit la acest program încă o lună în urmă. Este pentru prima dată când organizăm astfel de sărbători pentru copii. Sperăm să la educăm, în aşa fel, spiritul artistic şi poate peste 10 - 15 ani, cineva din copii de astăzi va deveni un pictor", a spus Radu Ursu, preşedintele Organizaţiei de Tineret "Colegii" a Partidului Liberal pentru UNIMEDIA

    Și tinerii liberali din sectorul Râșcani au pregătit surprize copiilor din sector. Înărmați cu baloane şi multă îngheţată, aceștia au colindat străzile capitalei pentru a împărţi cu cei mai mici bucuriile copilărie. Fiecare copil întîlnit a primit în dar cîte o îngheţată şi un balon- cele mai reprezentative simboluri ale sărbătorii de 1 Iunie.

    Totodată  Tineretul Liberal din sectorul Rîşcani au participat şi la deschiderea competiţiei „Starturi vesele” organizată de liceul „George Călinescu”, aducînd şi aici multe baloane pe care le-au distribuit în rîndurile participanţilor la concursuri.

    Acţiunile de 1 Iunie a fost organizate cu scopul de a le oferi celor micuţi surprize memorabile, valoroase, semn că Partidul Liberal poartă mereu grijă tinerei generaţii și că este mereu  alături de cei mici pentru ai încuraja. 

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

    Foto UNIMEDIA

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com