• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Kimonouri pentru Clubul Sportiv "Petrocub" din Hâncești

    Kimonouri pentru Clubul Sportiv "Petrocub" din Hâncești

    18.05.2010  

    Organizația Studenților Basarabeni (OSB) din Brașov, România au făcut o donație de cărți românești și câteva zeci de seturi de kimanouri pentru copii din Moldova. Astfel, președintele OSB, Brașov, Octavian Apostol a organizat un transport cu care a fost adusă la sediul Partidului Liberal donația pentru a fi împărțită corect carțile  în bibliotecile din satele Moldovei în special pe teritoriul Transnistriei iar costumele-kimonouri, cluburilor sportive.

    Ion Apostol, deputat PL a fost receptiv la dolianța studenților basarabeni, și a luat legătura cu Ștefan Vlas, președintele filialei teritoriale Hâncești a Partidului Liberal care a confirmat, faptul că unii copii sportivi nu dispun de aceste costume la antrenamente. Astfel un reprezentant al Clubul sportiv  de fotbal și judo "Petrocub" din orașul Hâncești astăzi,  a luat  un set de câteva zeci de kimonouri care vor fi oferite acestor copii.

    La clubul sportiv de fotbal și judo "Petrocub" se antrenează 70 de copii și tineri, mulți dintre aceștia provin din familii sărace.

    Alte kimonouri urmează să fie oferite altor cluburi din țară care duc lipsă de vestimentația respectivă pentru a participa la antrenamente și competiții iar cărțile românești de literatura artistică vor fi duse bibliotecilor din satele republicii.

    Departamentul de Comunicare al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com